Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Buliban milyen kalandod volt már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban milyen kalandod volt már?

Figyelt kérdés
nov. 13. 17:51
 1/10 Jani Belucci ***** válasza:
69%
Szoptam le pakisztáni fiú nagy farkát az Ankertben. Három pasi élvezett a számba az Alterego sötét szobájában egymás után. Egy magas, izmos, szakállas daddy farkalt meg egy Triton bulin. Tudtam élni...
nov. 13. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
Hat gratulalunk hozza, hogy ekkora himringyo vagy 🧏
nov. 13. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

És kb 5 %-a lett megírva annak,amit átélt az illető itt - ott.

Ez az élet ? Grat.

nov. 14. 04:43
 4/10 Jani Belucci ***** válasza:
74%
Ha a szexualitás rovatban zavar, hogy olyan ír választ, aki tapasztaltabb szexuálisan, akkor minek vagytok itt? Legalább tudok releváns válaszokat adni, amik nem feltételes módban íródtak.
nov. 14. 07:23
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Ertem. Tehat nalad ott kezdodik es fejezodik be a szexualis tapasztaltsag kerdeskore, hogy engeded egyszerre harom random idegennek is, hogy sorozatot lojjenek a szadba az Alterego retkes sotet szobajaban. Ejj de tapasztalt itt valaki. Te nem tapasztalt vagy ocsem, hanem egy lelenc, es az, hogy parhuzamot vonsz a ketto kozott az szerintem vicc kategoria. Egy fiatal ele sem allitanalak peldanak, legyen az hetero, bi, vagy homo, mert ez nem lehet a tapasztaltsag fokmeroje, hogy valaki ennyire felelotlen es igenytelen, persze meg buszke is ra. Azert remelem Te is erzed, hogy te egy szelsoseg vagy, nem pedig az atlag..:) Az az ember aki engedi, hogy egy focicsapat - akivel nem is ismerik egymast - elmenjen a szajaba, az nem normalis. De gyere nyugodtan oltsal vissza, hogy engem biztos nem b*sz meg senki, meg tapasztalatlan csira vagyok..🤓 ui: minden homo kerdes alatt ott a neved es az adott valaszaid alapjan szerintem te mar bonbont viszel a nemibeteg gondozoba az apoloknak karacsonyra, annyira visszajaro vendeg lehetsz ott…
nov. 14. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
5-ösnek savanyú a szőlő. Drága szívem, szerinted a melegek zöme mégis milyen? Én értem, hogy te alighanem olyan tiszta vagy, mint egy szent, és te aztán soha nem tennél ilyet, de mégis ki a fene vagy te, hogy ítéletet mondj? Szerintem menj, élj te is inkább egy kicsit, akkor nem leszek ennyire besavanyodva.
nov. 15. 07:54
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Na ezért van akkora baj a meleg világgal, egyszerűen nem lehet úgy csinálni bármit is, hogy valaki ne kössön bele.

Itt egy kérdés, hogy kinek milyen kalandja volt bulikban, valaki válaszol rá, és nyilván valakinek ez nem tetszik, és beleköt.

Minden egyes kérdés alatt ha valaki a kérdésre válaszol, mindig van egy szent lélek, aki beleáll a válaszolóba, és ha esetleg visszaszólnak neki, akkor meg játssza a felsőbb rendű tökéletes embert.

Tudsz válaszolni a kérdésre? Ha igen akkor válaszolj, ha nem, akkor minek jössz ide kötözködni?

nov. 15. 08:32
 8/10 anonim ***** válasza:
85%
Emberek, emberek, szerintem itt senkinek sincs teljesen igaza. Nem hinnem, hogy az #5-nek savanyu lenne a szolo, szerintem is krva undorito az a 3 idegen a szajaba dolog, marmint na, baromi igenytelen. Azonban nekem tobb, mint 10 evig volt egy olyan csaj a spanom, aki hasonlo volt, csak heteroba, kb. a legyet is leszopta roptiben. Engem nem zavart, o dolga, bar surun is volt nemi beteg, nyilvan kozre jatszott a suru partner valtas, de emiatt sose volt kevesbe jo baratom vagy neztem le. En az ilyen nagyon hedonista embereket nem nezem le, nem itelem el, de nem is tartom igenyesnek vagy gusztusosnak, amit muvelnek.
nov. 15. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Na. Azt itt vagyok én, akinek volt az életébe 2 ember. Persze nem beszólás. Mindinki úgy él, ahogy szeretne.
nov. 15. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9# hidd el nem az az etalon ha 3 ismeretlen egy retkes wc-ben a szadba veri…

Inkabb ezerszer Te, mint az ilyenek 🙂

nov. 16. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!