Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet hogy viszont szeret?
10 éves barátság, gyerekkori barátról van szó. Általában, visszafogott, csendes, zárkózott srác volt, sok balhém, vitám volt vele, kiskorunk óta én védtem, be, általában én voltam a nagypofájúbb, még vigyáztam rá védtem.
Az utóbbi időben, igazán tetszik. Több lány próbálkozott már nála, egy most is akivel összebarátkoztunk, és van hogy hárman bandázgatunk, de engem hidegen hagy, ahogyan őt is. Olykor, féltékeny voltam, ha lányok írogattak rá, mondván "hagyhatnál csajt nekem is!" (természetesen, én magam sem tudom hogy azért tettem a szépet lányoknak mert tetszettek, vagy mert ezt várják el tőlem). Van hogy ölelkezéssel köszönünk, és van hogy hátul átkarol, de ilyenkor senki nincs a helyen, ha igen, b.sztatjuk egymást, röhögünk. Ő homofób, és hát külvilág felé én nekem is annak kell lennem ha nem akarok bajt magamnak, itt. Mondta, hogy undorítónak tartja azt hogy két fiú...Szóval, tudjátok. Viszont, ma rajzoltam egy szívet poénból miközben firkálgattam a füzetét idegből, és beleírtam a betűjét, full poénnak szántam, mire ő visszarajzolt egy szívet az én kezdőbetűmmel. Nem tudom a viselkedését hová tenni, olykor bunkó, lekezelő, máskor meg leírja (üzenetben) hogy szeret, becézget. Én is visszafele őt. Tavaly arcra pusziltam, de próbáltam azzal leplezni hogy elhülyülöm az egészet. Nagyon szeretem őt. Nincsenek nyilvánvaló jelei annak, hogy talán a fiúkat szereti, külsőleg. Macsó típus. De szerintem alul van. De többször mondogatja hogy jól meg.bsz. Ilyenkor sem tudom őt hová tenni, tanácsokat kérek, segítségeket, elfogadok tőletek, kérlek ne bántsatok na.
" Ő homofób, és hát külvilág felé én nekem is annak kell lennem ha nem akarok bajt magamnak, itt. Mondta, hogy undorítónak tartja azt hogy két fiú.. "
"Viszont, ma rajzoltam egy szívet poénból miközben firkálgattam a füzetét idegből, és beleírtam a betűjét, full poénnak szántam, mire ő visszarajzolt egy szívet az én kezdőbetűmmel. Nem tudom a viselkedését hová tenni, olykor bunkó, lekezelő, máskor meg leírja (üzenetben) hogy szeret, becézget"
A barátod elmehetne brüsszeli fideszes eu képviselőnek, és csúszkálhatna az ereszen mint Szájer bácsi. A barátod olyan csőbzi, mint Freddie Mercury volt mielőtt kapta a HIV vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!