Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány szexpartner számít soknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány szexpartner számít soknak?

Figyelt kérdés

nov. 11. 00:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
60%
#20 pontosan én már 10 nél is elgondolkodok nem hogy 100 nál én olyan pasival biztos nem jönnék össze aki 100 al volt a 10 is sok de azt elviselem.akkor tudom hogy nem akar komolyat de adok neki esélyt de ha már 100 akkor én nem kockáztatom az életemet meg ettől függetlenül sem szeretnék tőle semmit
nov. 11. 13:35
 22/27 anonim ***** válasza:

16 #

Te vagy Gál Szabolcs?

Akkor minden oké, rá nem tudnék haragudni.

nov. 11. 17:04
 23/27 anonim ***** válasza:

21

Tuti

Gál Szabi

nov. 11. 17:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó kett9 hozzá szóló én Georgina vagyok
nov. 11. 17:47
 25/27 anonim ***** válasza:
43%

Ha az orált is beleszámítom, akkor kb 60 emberrel szexeltem eddig életem során úgy, hogy kb 9 éve vagyok szexuálisan aktív. Ez átlagosan 2 havonta egy új ember.

Nekem 100 körül van a lélektani határ, amire már felkapom a fejem, de igazából afelett se lenne különösebb problémám, ha a partnerem közben egészséges és normálisan áll a szexhez.

"#20 pontosan én már 10 nél is elgondolkodok nem hogy 100 nál én olyan pasival biztos nem jönnék össze aki 100 al volt a 10 is sok de azt elviselem.akkor tudom hogy nem akar komolyat"

Ez például egy méretes hülyeség. Én is akarok komoly kapcsolatot, egyszerűen nem találtam rá az igazira. Az exemhez is totál hűséges voltam végig és nem vágytam arra, hogy mással szexeljek közben, pedig felvetette a nyitott kapcsolatot, amire egy határozott nemet mondtam egyből.

nov. 11. 19:12
 26/27 anonim ***** válasza:

Ha valakinek 2 havonta van új kapcsolata, az azt jelenti hogy vagy valoban nagyon rossz helyen keresgél és nem tanul belőle, vagy vele van valami komoly probléma, ami miatt senki nem marad meg mellette pár hétnél tovább.

Vagy kamuzik, és imádja a változatosságot, esze ágában sincs megállni.

Nőnél inkább az elsőre gondolok, férfinél meg az utolsóra, bár ott ehhez a számhoz mindhárom esetben nagyon jól kell kinézni

tegnapelőtt 07:47
 27/27 anonim ***** válasza:
Szexpartnerekről van szó, nem kapcsolatokról. :D
tegnapelőtt 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!