Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 anonim válasza:
teljesen mindegy, van aki 50 után is bedobja a tengericsillagot az ágyban aztán hudejó...
van aki meg 4-5 után úgy meglovagol, hogy ottmaradsz.
Nem ettől függ.
12/27 anonim válasza:
45 múltam, 200fett van
Erős lepontozással becsülik meg őszinteségemet, ezért gondolom ez a szám sok.
13/27 anonim válasza:
Ki szamit amugy szexpartnernek? Akivel csak oral volt, az mar szexpartner? Es akivel nem volt ejakulacio oral kozben, akkor az minek szamit? Es akkor most gondolj bele, hogy csak egyszer lementel egy meleg szaunaba... De van, aki meg minden heten jar...
14/27 anonim válasza:
Erre nem létezik számszerű magyarázat. Mindenkinek más az értékrendje és ítéli meg. De nyilván függ kortól is nemtől is. Hogy egy klasszikus viccel éljek: Két ember beszélget, kérdi az egyik: -Miért mondják, hogy egy nő könnyűvérű, ha már túl van 20 pasin? És miért mondják macsónak, azt a férfit, aki lefektetett már 100 nőt? -Nézd, ha van egy lakatod, amit minden kulcs nyit, akkor az egy rossz lakat. De ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit, akkor az egy mesterkulcs... :-)
15/27 anonim válasza:
Aktív vagyok és 100 felett lehet az eddigi partnereim száma ha azt nézem, hogy azért évi 10 tuti van. Igaz van olyan akivel 7 éve az első szexünk óta összejárunk. Tehát nem mindenki csak 1-2 talis.
16/27 anonim válasza:
Nemtom de én le nem feküdnék olyannal aki 6nál több emberrel volt és a 6 is az már a határ és aki még 6 nál is többel volt vagy 100+ na hát én ott erősen kételkedek hogy nincs e valami betegsége még ha állítása szerint nincs is akkor durva és nem azért mert irigy vagyok mert nem vagyok az egyszerűen undorito legyen az férfi vagy nő az illető
17/27 anonim válasza:
#5 szerintem az teljesen korrekt és normális mennyiség
18/27 anonim válasza:
Szerintem senki se lesz attól menőbb mert hogy minél több emberrel feküdt le mert 10 is elég sok és az hogy valaki váltogatja a partnereit folyton hogy kijöjjön a 100 nem arról van szó hogy én ne tudnék 100 embert össze szedni de semmi értelme nincs az hogy valaki 6 emberrel volt 100 alkalommal az úgy teljesen okés de hogy 100 különböző ember nekem arról az emberről nem az jut eszembe hogy huuu micsoda menő csávó hanem az hogy jellemtelen persze lehet jellemtelen az is aki csak ennyi vagy annyi emberrel feküdt le de akkor is ...
19/27 anonim válasza:
#14 de szerintem mind a kettő undorito
20/27 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták páran, ez azért nagyban függ az ember korától. Teljesen máshogy hangzik az, hogy “már 10 partnerem volt” egy 20 és egy 30 éves szájából. Meg szerintem az sem mellékes, hogy mire kell a másik. Egy kalandnál annyira nem érdekel, de ha kapcsolatot keres az ember az sokat elárulhat valaki hajlandóságáról az elköteleződésre, hogy hány emberrel volt már együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!