Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tesznek fel itt olyan kérdéseket, hogy "X helyen vannak-e melegek"?
Akik ezeket felteszik azok komolyan azt hiszik, hogy a melegeknek van valami titkos adatbázisuk és megtudják mondani, hogy hol mennyi meleg van?
Ha valaki azt válaszolja, hogy nem, nincsenek, akkor el is fogja szépen hinni, hogy tényleg nincsenek?
Vagy ha valójában csak azt akarta megtudni, hogy X helyen lakó melegek közül van-e olyan aki most pont ezen az oldalon van fent, akkor miért nem úgy fogalmazzák meg a kérdésüket, hogy "van itt ezen az oldalon olyan meleg aki X helyen lakik?" ?
Ahány ember annyiféle "hit" a meleg társkeresésben, elég sokan vannak, pl akik csak és kizárólag itt vagy pl valamilyen fórumon keresnek bárkit bármire, mint pl az index fóruma...
És már több ilyen figurával is beszélgettem, és kérdeztem tőlük, hogy hát van a planet, vagy a hotbull, vagy bármeik másik oldal, ahol konkrétan tud konkrét vágyakra ekresni, és sokuk nem is fizetős..
miért csak itt keresgélnek?
Nos.. a legtöbb esetben, valamilyen csalódottság végett, hogy már próbálták, és nem jött be nekik, vagy nem a stílusuk a húspiaci érzés....
Szóval, ahány ember annyiféle gondolkodás mód, és ez által, a planet, vagy a hotbull lakói közül sokan nincsenek fent a gyakorin, ahogy ez igaz fordítva is..:D
Ez egyszerű reménykedés, hogy itt megtalálják azt akit máshol nem találtak eddig, itt hátha meglelik...
kb.. :D
Nem merik letölteni a Grandert
Titkosamálkák
Ismét őszinte voltam😂 megint lepontoz a sok zsebmatyi,és biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!