Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért tesznek fel itt olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tesznek fel itt olyan kérdéseket, hogy "X helyen vannak-e melegek"?

Figyelt kérdés

Akik ezeket felteszik azok komolyan azt hiszik, hogy a melegeknek van valami titkos adatbázisuk és megtudják mondani, hogy hol mennyi meleg van?

Ha valaki azt válaszolja, hogy nem, nincsenek, akkor el is fogja szépen hinni, hogy tényleg nincsenek?

Vagy ha valójában csak azt akarta megtudni, hogy X helyen lakó melegek közül van-e olyan aki most pont ezen az oldalon van fent, akkor miért nem úgy fogalmazzák meg a kérdésüket, hogy "van itt ezen az oldalon olyan meleg aki X helyen lakik?" ?

nov. 10. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Burkolt partnerkeresés. Nyíltabban fogalmazva nem engedné kiírni az oldal, vagy törölve lenne hamar.
nov. 10. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Erre mondjuk nem is gondoltam. Márcsak azért sem, mert azt hittem, hogy tartanak már ott a melegek, hogy itt a 2020-as évek közepén már korszerű GPS-t használó mobilapplikációt használnának erre a célra, például Grindr-t. De úgy tűnik tévedtem. Szerintem ezekkel az applikációkkal sokkal többre mennének mint azzal, hogy ide tennének fel olyan kérdést.
nov. 10. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki van fent pl. Tinderen. Sokan keresnek itt partnert.
nov. 10. 21:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha így gondolod, akkor elhiszem. Csak ez így továbbra is nagyon hülyén néz ki, mert ugye ha nézegeti/nézegette a mobilappokat is akkor nyílván tudja azt, hogy bizony vannak X helyen melegek, de ennek ellenére mégis úgy fogalmazza meg mintha olyan szerencsétlen lenne, hogy nem jutott az eszébe előtte kipróbálni a mobilappokat és nem tudja, hogy vannak melegek ott azon a helyen.
nov. 10. 23:02
 5/8 Meleg22 ***** válasza:
100%

Ahány ember annyiféle "hit" a meleg társkeresésben, elég sokan vannak, pl akik csak és kizárólag itt vagy pl valamilyen fórumon keresnek bárkit bármire, mint pl az index fóruma...

És már több ilyen figurával is beszélgettem, és kérdeztem tőlük, hogy hát van a planet, vagy a hotbull, vagy bármeik másik oldal, ahol konkrétan tud konkrét vágyakra ekresni, és sokuk nem is fizetős..

miért csak itt keresgélnek?

Nos.. a legtöbb esetben, valamilyen csalódottság végett, hogy már próbálták, és nem jött be nekik, vagy nem a stílusuk a húspiaci érzés....

Szóval, ahány ember annyiféle gondolkodás mód, és ez által, a planet, vagy a hotbull lakói közül sokan nincsenek fent a gyakorin, ahogy ez igaz fordítva is..:D

Ez egyszerű reménykedés, hogy itt megtalálják azt akit máshol nem találtak eddig, itt hátha meglelik...

kb.. :D

tegnapelőtt 01:02
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
kérdeő ezt a kérdést régen már én is kiírtam ide tényleg idegesítő kérdés , szánalmas továbbá az, hogy valaki ha meleg és ismerkedni akar lusta kimozdulni a világ végi kis falujából és azt gondolja majd ott is melegek egész közössége lakik csak mert ők lusták nyitni a világra
tegnapelőtt 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem merik letölteni a Grandert

Titkosamálkák

Ismét őszinte voltam😂 megint lepontoz a sok zsebmatyi,és biszex.

tegnapelőtt 09:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenkit felpontoztam. Jöhetnek még továbbiak is.
tegnap 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!