Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utasítsam vissza?
Figyelt kérdés
Van egy csávó aki szerelmet vallott nekem, és belém van esve. Nekem viszont nem jön be a külseje miatt, nem tudom hogy vakarjam le, úgyhogy ne bántsam meg. Tinderen beszéltünk és kétszer találkoztunk, szóval nem is közeli ismerős. Külső alatt úgy értem hogy kicsit túlsúlyos, kopasz, szakállas, és ez nem az esetem amúgy.
Én 23F ő32F
nov. 10. 13:14
1/6 anonim válasza:
Szépen elmondod neki, hogy nem érzed a szikrát kettőtök között és nem szeretnéd rabolni az idejét. Aztán letiltod mindenhonnan és nem találkozol vele többet. Ha mégis összefuttok újra elmondod, hogy nem érezted iránta azt amit kellett volna és most is úgy érzed,hogy jó döntést hoztál mikor szakítottál vele. Minden jót kívánsz neki és viszlát.
2/6 anonim válasza:
Neharagudj, de… minek beszelgettel vele tinderen es talalkoztal vele ketszer, ha offos??? Raadasul tinderen ugy tud irni, ha te is jobbra huzod… nem ertelek.
3/6 Jani Belucci válasza:
Ha tinderről ismered, akkor hogyan matcheltetek, ha nem jön be külsőre? Ha nem jön be hogyan lett második találkozó is? Nem egészen tiszta, hogy miért most jut eszedbe offolni őt a külseje miatt. Szerintem nem a külsejével van bajod. Egyszerűen túl sok ha valaki két randi után szerelmet vall. Legyél felnőtt és mondd meg neki, hogy te nem viszonzod ezt a rajongást.
4/6 A kérdező kommentje:
Kép nélkül volt fent, így nem tudhattam előre. Meg szóltam már neki egyszer hogy inkább hagyjuk de nem ment eddig úgy látszik
nov. 10. 14:48
6/6 anonim válasza:
Kep nelkul volt fennt, de az elso randin legkesobb latnod kellett… vagy sotetben ultetek vegig?! Erthetetlen vagy…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!