Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szegeden hol lehet leginkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeden hol lehet leginkább melegekkel találkozni? (disco, fürdő, bár ..stb). Kimondottan olyan hely érdekelne ahol csak ők vannak.

Figyelt kérdés
Másik kérdésem ki hogy jött rá hogy a saját neméhez vonzódik? Hogy sikerült ezt elfogadni és milyen élményetek volt az első randi ill. aktus után?

nov. 10. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szegeden szerintem nincs ilyen hely.
nov. 10. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve örültem volna egy ilyen helynek, ahol 20-30 évesek vannak pl egy bár. Lehet ismerkedni, barátkozni. Nagyon régen volt egy disco, de úgy tudom bezárt sajnos. Legtöbb ilyen Pesten van, de hát az innen nincs közel.
nov. 10. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!