Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sepsi Sándor költő, meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sepsi Sándor költő, meleg szerintetek?

Figyelt kérdés
nov. 9. 10:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Talán igen, talán nem.
nov. 9. 10:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem igen.De ez csak az én véleményem!
nov. 9. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
És mitől vagy olyan magabiztos ebben, ha nem titok?
nov. 9. 12:49
 4/11 A kérdező kommentje:
Mert ismerem régóta személyesen, egy városban élünk!De sokan, akik nem ismerik, azt mondják róla, hogy meleg.
nov. 9. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
De ha jól ismered és tudod, akkor miért akartad megtudni azt, hogy mi tudjuk-e azt, hogy ő meleg-e? Hiszen ha tudod, hogy meleg akkor nincs szükséged megerősítésre. Ha pedig azt szeretted volna megtudni, hogy sokan mások, akik nem ismerik őt, azok melegnek tartják-e, akkor abban az esetben sem volt szükséged kiírni ezt a kérdést mert a 4-es hozzászólásodban elmondtad azt, hogy melegnek mondják őt.
nov. 9. 13:07
 6/11 A kérdező kommentje:
kíváncsi voltam mások mit mondanak!Én nem mondtam hogy meleg, csak ha már sokan azt mondják, akkor lehet benne valami.Egyébként tudod ki az a Sepsi Sándor-költő?Hallottál már róla?
nov. 9. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Részekre bontom a 6-os kommentedet és úgy reagálok.

"kíváncsi voltam mások mit mondanak"

Nem tudom, hogy hogy lehetsz arra kíváncsi hiszen a 4-es kommentedben ez áll:

"De sokan, akik nem ismerik, azt mondják róla, hogy meleg."

Tehát tudod azt, hogy sokan mások, akik nem ismerik személyesen, azok azt mondják, hogy meleg. Akkor miért lennél mégis kíváncsi arra, hogy mi melegnek mondjuk-e őt ha többségünk szintén nem ismeri ezt a költőt?

"Én nem mondtam hogy meleg"

Hát nekem nem ez jött le eddig. Meg is mondom, hogy miért. Az egyik, hogy a 2-es kommentedben ezt írtad:

"Szerintem igen.De ez csak az én véleményem!"

Tehát azt mondtad, hogy szerinted ő igenis meleg. Ez ellentmond azzal, hogy "Én nem mondtam hogy meleg".

Én ezután írtam a 3-as kommentet amiben azt kérdeztem, hogy "És mitől vagy olyan magabiztos ebben, ha nem titok?".

Erre te azt válaszoltad a 4-es kommentben, hogy "Mert ismerem régóta személyesen, egy városban élünk!".

Tehát személyesen ismered őt. Tőle megtudhattad, hogy ő bizony meleg, ettől vagy olyan magabiztos abban, hogy bizony igenis meleg.

...Szóval nem értelek. Saját magadat ellentmondásba hozod. Arra tippelek, hogy nem figyeltél elég jól mikor reagálni akartál és ügyetlenül fogalmaztál. De nyugodtan fejtsd ki mit hogyan is kellett volna értenem.

"Egyébként tudod ki az a Sepsi Sándor-költő?Hallottál már róla?"

Nem tudom, hogy ki az. Most hallok róla először. Azt gondolom, hogy a melegek többsége sem ismeri őt.

nov. 9. 13:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Keress rá facebookon, ha kíváncsi vagy.Sok kötetes nyíregyházi költő,Van ott fenn írói oldala is,de a googl-ban is megtalálod.
nov. 9. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez az ürge egyáltalán nem ismert. Még nyilvános kép sincs róla a google-ben. Honnan kéne tudjuk...
nov. 9. 14:46
 10/11 A kérdező kommentje:
nov. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!