Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek gáz, ha kivertem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha kivertem Nagy Sándor a hódítóra?

Figyelt kérdés
2024. jan. 19. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Az.
2024. jan. 19. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
17%

Dehogy is.

Hajrá

2024. jan. 19. 13:35
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Képek alapján nem nézett ki rosszul fiatalon, de nekem már kicsit idős.
2024. jan. 19. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Azért azt kezeljük erős fenntartásokkal, hogy a fennmaradt képeken hogyan néz ki. Eleve a legtöbb őt ábrázoló alkotás, így például a leghíresebb, az alexandriai mozaik is, több száz évvel a halála után készült:

[link]

A fennmaradt jóval kevesebb kortárs ábrázolással meg az a probléma, hogy azokat általában ő maga rendelte, amin nyilván idealizált, hibátlan külsővel ábrázolták. Mindenesetre talán az alábbi, Lüszipposz görög szobrász által készített mellszobor állhat legközelebb a valósághoz:

[link]

2024. jan. 19. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Ismerve a magánéletét, ő is kiverné rád. És kb ennyi a közös
2024. jan. 19. 14:20
 6/9 -Belthazor- ***** válasza:
77%
Inkább az a gáz, hogy erről még kérdést is írsz ki 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️
2024. jan. 19. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Itt szerintem nem mindenki tudja, hogy a történelmi személyről készült filmről van szó valószínűleg.

Az a film meg tele van homoerotikus jelenetekkel, néhol engem is felizgatott. :)

2024. jan. 19. 14:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Belthazor akkor minek válaszolsz egy gáz kérdésre, vagy csak az a gáz ha kérdést írok az már nem ha a kérdés felkelti a figyelmed?
2024. jan. 19. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem sajna a mai férfiakat nem tekintené valódi férfinak, mert nem vagyunk harcosok és nem is öltünk más férfiakat. Szóval kötve hiszem, hogy felizgulna bárkire is innen.

Aztán ki tudja. Inkább sissynek nézne.

2024. jan. 19. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!