Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A zsidók között miért ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A zsidók között miért ilyen sok a meleg?

Figyelt kérdés

Biztos más is észrevette már, hogy a zsidók között sok a meleg a sok minek számít, hát az egyéb nemzetekhez arányokhoz képest, pl ha magyaroszágot nézzük akkor magyarokon belül hány meleg van és a zsidókon belül hány, zsidók kis számához pár 100ezer fő nagyon magas köztük a melegek aránya, ami felvet néhány teoriat, pl hogy akkor valóban köze lehet a genetikához, lehet genetikai deformitás eredménye maga a melegség ha egy olyan népcsoporton belül kiemelkedően magas az arányuk akik eleve genetikailag deformáltak a századokon át egymás közötti szaporodás miatt)

a magyar media, celebvilágban is a legtöbb meleg az zsidó és nem magyar

#meleg zsidók
nov. 8. 20:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%

Nálunk az IDF ben nagyon kevés a meleg. Viszont általános trend, hogy teherbe kell ejtenünk a nácik barátnőit, feleségeit anélkül, hogy tudnának róla a nácik.

Az ő asszonyaik amúgy is mindenre kaphatóak, nem állnak ellen.

És végső soron így már lesz legalább egy zsidó is a családban. :)

nov. 9. 16:21
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Lehet hogy nem jól gondolom, de a körülmetélés lehet az oka. Kiváncsiak, hogy másoknak milyen.
nov. 9. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nincs több köztük se, mint más népek között. A művészvilágban mindig is sok volt a meleg, de ennek nincs köze a származáshoz.

A nácik közt is voltak,az egész SA Röhm vezetésével egy nagy b.zi alakulat volt. Pedig azok közt nem volt zsidó.

nov. 9. 20:56
 14/17 anonim ***** válasza:
33%

Egy kis olvasnivaló a nácik és a homoszexualitás kapcsolatáról:

[link]

nov. 9. 21:00
 15/17 A kérdező kommentje:
jó akkor mondjuk nézzétek meg a hazai meleg celebeket, majd számoljátok meg hány a magyar hány a zsidó közülük, ezek után sem veszitek észre az egyértelmű különbséget, arányokat? én nem értem miért védi őket itt mindenki
nov. 9. 21:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hazai meleg celebek: vannak, akik zsidók és vállalják, hogy azok. Van, aki nem zsidó, de annak hiszik, mert sokan azt hiszik, ha valakinek sötétebb haja és nagyobb orra van, az zsidó, pedig Európa déli részén is sok ilyen ember van, és sokaknak van szerb, horvát, stb. felmenőjük. Sok celebről meg nem tudni.

A művészek közt több a homokos, szerintem ez azzal áll kapcsolatban, hogy a művészi tehetséggel rendelkezőknél több a mentális zavar, emiatt a szexuális másság is gyakoribb. Zsidó körökben népszerű a művészpálya, ennek társadalmi okai lehetnek. Melegek minden rétegben akadnak. Szerintem a nem híres zsidóknál nincs több meleg, mint a nem zsidóknál. A másik, ami miatt ezt hiheted, az az, hogy a zsidók közt nagyobb a liberálisok aránya, és ők általában nyíltabban felvállalják, hogy melegek. Egy konzervatív magyar faluban is van sok meleg, de ott érthető módon többen titkolják.

nov. 9. 21:30
 17/17 Eöske janeszka21 ***** válasza:
69%
Kérdező # azért tabu mert nagy hatalmuk van a karvajoknak
nov. 11. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!