Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt vagy van meleg tanárod?
Figyelt kérdés
nov. 7. 18:49
2/10 anonim válasza:
Egykori általános osztályfőnököm ma már egy másik nővel él együtt.
4/10 anonim válasza:
Volt, kettő is. Az egyik tesitanár volt, a másik rajz/földrajz. A tesiterem mellett volt egy kicsi helyiség a tornatanároknak, és ott volt a rajztanár is, és egyszer valaki mesélte (diák), hogy ketten voltak bent, amikor benyitott, és az egyik a másik ölében ült (persze ruhában). Hogy ez igaz-e, nem tudom, de mind a kettőről iskola szinten mondták, hogy melegek. A rajztanárt pár éve elvitte a covid, a tesisről nem tudok semmit, amióta kimaradtam suliból.
5/10 anonim válasza:
Nem volt sajnos.
De már szerintem nem fogok iskolába járni íg3y nem is lesz.
6/10 anonim válasza:
20:05 nekem is ugyan ez, csak nem te is kossuthos voltál?:D
7/10 anonim válasza:
Művészeti iskolában járok nekem nem meglepő hogy van meleg/bi tanáraim
9/10 anonim válasza:
Vagy nem volt, vagy volt, csak nem tudtam arról, hogy meleg.
10/10 anonim válasza:
Mikor sulis voltam, akkor nem volt meleg tanárom. Az egyetemen az egyik óraadó férfi volt tuti meleg, legalábbis a stílusát tekintve.De nem tudok arról,hogy ajánlatot tett volna, vagy nyomult volna bárkire is.
Mikor tanár lettem,akkor nekem csak egy kartárs volt,akiről tudtam, egy fiatal tesitanár.Róla is csak azért ,mert járni akart velem.Persze nem lett semmi belőle, nem lett volna etikus. Legalábbis részemről.
Egy volt tanár/ meleg/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!