Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek az ilyen "melegek!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen "melegek! nektek bejön X személy" kérdéseket maguk az X személyek írják ki magukról, hogy megtudják jóképűnek tartjuk-e mi őket, vagy más melegek akik valamiért nagyon aggódnak azon értetlen okokból, hogy gáz-e az ízlésük?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg olyan melegek akik nagyon hasonlítanak ahhoz az X személyhez és úgy akarják megtudni más melegektől, hogy bejönnének-e ők, hogy az X személyről kérdeznek meg minket? Vagy közvéleménykutatók akik szeretnék megtudni, hogy megéri-e erotikus tartalmat gyártani X személlyel? Vagy mi állhat az egész mögött? Mi motiválja egyeseket, hogy ilyen kérdéseket írjanak ki? Ti mit gondoltok erről?

nov. 8. 10:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Számomra azért nem érthető mert ha nekem valaki bejön akkor nem aggódok azon, hogy ugyanaz a személy másnak is vonzó-e.
nov. 8. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja és még eszembe jutott még az is, hogy egy csomó ilyen kérdés is volt olyan személyekkel akik egyáltalán nem is voltak vonzóak. Néha elgondolkozom, hogy azokat már nem is melegek tehették fel, hanem nem melegek akik unatkoznak és kíváncsiságból, szórakozásból teszik fel, hogy megtudják vonzó-e nekünk valamelyik politikus vagy tudós. Volt már itt ilyen kérdés egy amerikai csillagászról de még Donald Trumpról is.
nov. 8. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az még hagyján, hogy amerikai csillagász meg Trump, de egy csomószor olyanokról kérdeznek, akik már vagy 120 éve nem is élnek. Ez esetben nem hiszem, hogy az illető saját magáról írná ki a kérdést. 🙃 Szerintem csak a saját ízléséről akar visszajelzést, megerősítést.
nov. 8. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem az egyik hetero szórakozik, mert szeretné a kérdés - válasz arányát feltolni, (arról nem beszélve: minden kérdésért 3 pont jár, tehát pontgyűjtögető) és/vagy unatkozik.

Nem hinném, hogy egy meleg ennyire értetlen lenne, hogy képes beírni az egész telefonkönyvből, meg a wikipédiából az összes pasit.

nov. 8. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
trollok.
nov. 11. 17:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Mindenkit felpontoztam. Jöhetnek még további válaszok is.
nov. 12. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Az az amerikai csillagász vagy lassan 30 éve halott. Donald Trump meg nem hiszem, hogy a GyK homoszexualitás kategóriáját olvasgatná!
nov. 19. 15:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeket a kérdéseket nem egy ember írogatja, és nyilván van köztük aki magáról kérdez, és olyan is aki a saját ízlését csekkolná.
dec. 7. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!