Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Skacok!Szoktatok szerepjátékozni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skacok!Szoktatok szerepjátékozni?

Figyelt kérdés

Hali

Ki milyen szerepjátékot szokott játszani haverral vagy partnerrel? Én a gayskint és a deszkás outfitet szeretem 😃

nov. 6. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rab-bortonor
nov. 6. 11:54
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos nincs ilyen partnerem akivel lehetne szerepjátékozni.
nov. 6. 12:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindíg olyan éhes vagyok hogy csak betolom a fejem a csuporba és kinyalaom, utána megtöltöm.

Nincs türelmem hozzá.

nov. 6. 14:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Valakivel eljátszanék egy masszírozos részt. Ahol az aktívnak teljes test masszázst adok. :)
nov. 7. 06:03
 5/7 Kajak53 ***** válasza:
A megszólítás alapján talán nem rám vonatkozik a kérdés (”skacok”), mert 71 vagyok, de éppen a koromból fakadóan néhány fiatal barátomnak apu vagyok. Van, aki kisfiamnak, van, aki kislányomnak képzeli/játsza magát. Esetleg váltunk doktorbácsi/paci játékra. Ilyenkor hosszas és alapos kivizsgálás a játék lényege. Most is aktivan sportolok, de már nem versenyzek, ezért változatlanul kidolgozott izozmzatom van és nem vagyok sörhasú. No, meg soha nem dohányoztam. Még kelendő vagyok, meglepő módon.
nov. 8. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
50+os vagyok és szoktam doktorbácsi lenni, üzemorvos, börtönorvos, háziorvos stb és fehér köpenyben, fonendoszkóppal megvizsgálom a nálam valamelyest fiatalabb jelentkezőket.
nov. 19. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:

De jó az ilyen :)

nov. 19. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!