Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki előtt buktál már le szopás/dugás közben? Mi volt a reakciója?
Figyelt kérdés
tegnap 19:22
2/5 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd egy kicsit bővebben, ha kérhetem?
tegnap 19:37
3/5 anonim válasza:
Az elsohoz csatlakozok, ugyanigy volt nekem is
4/5 anonim válasza:
Alkalmi partnernél volt olyan, hogy nála voltam és közben hazajött a felesége, vagy a barátnője.
Úgy a jelenetet nem látta mert a szobából hallottuk, hogy bejött aztán volt idő felkapni a boxert.
Egyből értette, hogy mi ez az egész, leállt a fickóval veszekedni kb. ennyi volt a reakció.
5/5 anonim válasza:
Kolesz, szobatárs nálam is. :D
Az égvilágon semmi nem történt, du. 5:15-kor mentünk cigizni, mint mindig.
Nálunk szerencsére nagyon komolyan vette az osztályfőnök is, meg a koleszos nevelőtanárunk is, hogy nincs cigányozás, zsidózás, b**zizás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!