Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az első homoszexuális élményed? Kivel élted meg?
18 évesen úgy éreztem gáz, hogy szűz vagyok, s semmilyen tapasztalatom nincs. Ez 19 évvel ezelőtt volt a "kőkorszakban".
Az illetővel a TV2 teletext 888-as meleg társkereső oldalán akadtam össze. Persze élőben kiderült, hogy 36 helyett 58 éves. Nem mertem nemet mondani. Valahol szégyenérzet kerülgetett, hogy majd megsértem és kínosan fogja magát érezni. Orál volt, de nem a legjobb főleg amikor előtte a "sárgát" letisztította fityma alól zsebkendővel. Eme élmény után tiltottam a számát.
3 éven keresztül volt, hogy nem mertem nemet mondani a másiknak, hogy ne sértsem meg. Mondjuk sok lehetőség se volt a fent említett oldal kivételével, ha ismerkedni akartam. Jött egy másfél éves kapcsolat, majd annak végén nem mentem bele semmibe sajnálat alapon, hanem elutasítottam, aki nem jött be.
Nekem is 18 évesen volt,egy 43 éves passzívval.Szerencsére csupa jót tudok elmondani róla,mert nemcsak, hogy ápolt volt és kulturált,hanem neki köszönhetem azt,hogy tudom mi az érzékiség és a szeretkezés.
Soha más módon nem tudnék szexuálisan együtt lenni senkivel, mint így,szeretkezve. Minden kapcsolatomban így volt,és ha lesz ismét kapcsolatom, akkor is így lesz.
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!