Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen származású srácokat/férfiakat kedvelsz a legjobban a magyarokon kívül?
Figyelt kérdés
nov. 4. 02:35
A kérdező szavazást indított:
Északi szláv (pl. orosz, ukrán, lengyel, cseh..)
Észak-nyugat-európai (pl. német, francia, holland, svéd..)
Brit (pl. angol, skót, walesi, ír, fehér amerikai, fehér ausztrál..)
Dél-európai és balkáni (pl. olasz, spanyol, görög, román..)
Közel-keleti (pl. török, arab, perzsa, zsidó..)
Hindusztáni (pl. indiai, pakisztáni, bengáli)
Közép- és kelet-ázsiai (pl. kínai, japán, koreai, mongol..)
Fekete afrikai (pl. nigériai, kongói, dél-afrikai, afroamerikai..)
Latin-amerikai mesztic (pl. mexikói, kolumbiai, argentin, kubai..)
Csak a magyarok jönnek be.
45 szavazat
1/11 A kérdező kommentje:
Nekem általában a latinók, északi szlávok, és az észak-afrikai arabok jönnek be a legjobban.
nov. 4. 02:37
4/11 anonim válasza:
Kár, hogy nem lehet több választ megadni.
Jó sokat dolgoztál a kérdésen :)
5/11 anonim válasza:
Az északi (szöke haj, kék szem) és az ázsiai pasik nem az eseteim, a többivel nincs bajom.
7/11 anonim válasza:
Nekem nincs kimondottan megadva ki jön be. Bejönnek: spanyol, francia, olasz, kínai, japán, magyarok, ukránok, oroszok, törökök.
Akik nagyon nagyon bejönnek azok szőke, kék szemű férfiak. Mert kevés ilyen van, de alapból nagyon nem válogatok, ha tetszik vakaki, akkor tetszik.
8/11 anonim válasza:
Én a spanyolokat főleg, beszélem is a nyelvet :D de az olaszok, észak-nyugat európaiak és latin amerikaiak is tetszenek. Ázsiaiak meg szlávok nem.
9/11 anonim válasza:
Németként jól esik, hogy vezetünk. Köszi srácok!
10/11 anonim válasza:
Amióta tudom az eszem azóta az olasz srácokért vagyok oda
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!