Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha egy passzívnak sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy passzívnak sok partnere volt már?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, koromhoz képest sok partnerem volt már, nagyon szeretem ha dugnak, szeretek szopni és könnyen találok partnert is, én nagyon élvezem

Az lenne a kérdés, hogy ez mennyire gáz vagy elitélendő szerintetek

nov. 1. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagy fiatal, és mennyi az a sok?

Enélkül nehéz.

nov. 1. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Igen, mert egy lepratanya
nov. 1. 16:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Gáz ha egy passzívnak sok partnere volt már?"

Miért akarod átvenni a heteróktól ezt a fajta gondolkozást, hogy a befogadónál gáz ha sok partnere volt míg a behatolónál pedig büszkeség? Ebből mi melegek hadd maradjunk ki.

nov. 1. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Múltkor egy 32 éves férfi mondta, hogy annyi partnere volt,ahány éves. Büszke lehet rá, kéne a fenének az ilyen.Ja és komoly kapcsolatra vágyott...

Lehet a kis precíz még nyilvántartást is írt a pasikról, parákkal színesítve:)

nov. 1. 16:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az mindegy, hogy passzív vagy aktiv vagy, ha kapcsolatot akarsz majd, akkor tobb szempontbol is vissza uthet. En ha ismerkedem, sose akarom tudni teljesen a masik multjat, mert az a multja, a most a jelen es max kozos a jovonk. DE! Annyit azert tudni akarok, ha nem is szamszeruen, csak ugy saccperkb, hogy mennyi volt, hiszen legyunk oszintek, aki hozza van szokva hogy konnyen kap sokat, nagy esellyel konnyebben is lep felre, vagy all fel az elso nehezseg eseten. Marpedig egy kapcsolat soran az egyik, ha nem legfontosabb a bizalom es az osszetartas.
nov. 1. 16:51
 6/7 Jani Belucci ***** válasza:
54%
Akinek kevesebb volt, mint neked, annak r*banc vagy, akinek meg több volt, annak meg apáca. Nagyon relatív, hogy mi az a sok. Nincs olyan szám, ami gáz lenne, ha közben tudsz vigyázni az egészségedre. Ha viszont párkapcsolatra ismerkednék veled, akkor lehet nem szeretném megtörni a streak-edet :D
nov. 1. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért esne más megítélés alá egy aktív? Én legalábbis ilyet nem játszom, szigorúan egyenrangú vagyok az aktívval, ebből egy jottányit sem engedek. A válasz pedig a kérdésedre szerintem az, hogy nem gáz. Ez semmit nem mond arról, hogy milyen ember vagy, hogy állsz a másik emberhez. Mikor elkezdtem az egyetemet, az első évben nagyon durván toltam, extrémebb dolgokba is belementem. Ettől függetlenül a baráti köröm végig számíthatott rám, a családomnak is ott segítettem, ahol tudtam, jártam önkénteskedni, dolgoztam. - És nem, ettől nem vagyok jó ember. Törekszem rá, hogy jó ember legyek, ennyit tudok magabiztosan elmondani.
nov. 2. 10:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!