Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ismerkedés tekintetében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés tekintetében megéri lejjebb adni?

Figyelt kérdés

Jobbára meleg* srác vagyok, és úgy érzem, megfeneklettem ismerkedés tekintetében, mert úgy érzem, senki sem jó. Próbálom keresni magamban a hibát, mondván biztos túl magasra rakom a lécet, miközben én sem vagyok egy főnyeremény (külső tekintetében legalábbis), és felvetődött bennem, hogy megérné-e lejjebb adni, vagy azzal csak magamat szívatnám? Ami számomra fontos, hogy a másik legyen igényes, ápolt (igényes - és ide tartozik nekem az is, hogy nem elhízott, bármennyire felszínes is ez), férfias (pl. viselkedést tekintve, vagy pl. el lehessen vele menni sporteseményre, megnézni egy meccset, stb.), értelmes, intelligens, legyenek közös pontjaink (pl. én nem iszom, nem dohányzom, nem vagyok bulizós, stb.). Amikbe belefutok szinte minden alkalommal: fapofa, humortalan, karót nyelt, nincs hobbija, csak úgy "elvan", én kérdezek, próbálom előrevinni a beszélgetés, az ismerkedést, de vissza már sosem kapok kérdést (az utóbbi kb. 2 évben 1, az az 1 ember kérdezte meg tőlem ismerkedés folyamatában, hogy hogy vagyok, hogy telt a napom). Nem gondolnám, hogy így összességében magasan lenne a léc, mégis alig ugorják meg, ezért talán megérné, ha kevésbé lennék válogatós? Vagy akkor meg lenne bennem egyfajta keserű érzés később? Pont azért, mert a beszélgetés során pár mondat után mindig jön valami, amin fennakadok, nem is szoktam senkivel sem találkozni, mert nem fejlődik ilyen irányba a dolog, a rögtön találkozásnak meg nem vagyok híve. Az is felötlött bennem, hogy talán saját magam szabotálom, ezért vagyok kíváncsi, hogy kívülről mit láttok, vagy voltatok-e hasonló helyzetben?

(* - 90%-ban, nagyon kis részt a nők is bejönnek, főleg egy-egy fétises dolog miatt)

okt. 29. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Alapból nem rosszak, amiket magadról írtál de például nálam a nők felé való 0,000001 -es vonzódás is ,eleve offos.

Igazi meleg nem nőzik, még fétis szinten sem.

Talán magaddal lehet a gond lélekben, amit aztán kivetítesz másokra és apróságokon fennakadsz, olyanon,amin más lapozna .

Egyébként most megkérdezem, hogy vagy ? Ha már más nem teszi meg....De biztos vagyok benne, hogy jól vagy és az életed egyéb téren rendben van :)

okt. 29. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, en meg 90%-ban ugyanebben a szituban vagyok 😂 korabban en is igy voltam, hogy lentebb adom, mert nekem vannak magamhoz merten irrelevans elvarasaim. Aztan atertekeltem a dolgot. Marha sokat meloztam mind a kulsomon, mind a belsomon, de olyan igazi giga glow up-ra kell gondolni. Tartozom magamnak azzal, hogy ha mar kikapartam a gesztenyet akkor nem most adom fel. 32 vagyok, napi szinten eddzek, igenyesseg stb., de nem fogom azt csinalni, hogy szembe kopom magam, csak hogy legyen valakim. Szerintem ne add fel, be kell ernie a varakozasod gyumolcsenek 👌🏼
okt. 29. 19:51
 3/5 A kérdező kommentje:
#1-es: köszi, jól, már a kérdést szülő problémán kívül :D
okt. 29. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nekem az a véleményem hogy lenni kell egy minimum elvárásnak mind a külsőt mind a belsőt illetően.ezekből leadni nem szabad.hangsúlyozom,a minimum elvárásból .nem látok túlzott elvárást azok között amiket írtál .Azt meg végképp osztom ,hogy egy ismerkedésnél alap az ,hogy megkérdezzük hogy milyen napja volt,hogy érzi magát,mi foglalkoztatja.Én pl reggel korán kelek,és ha valakivel ismerkedek,akkor mindig írok neki a reggeli kávézáskor.ha fennt van ha nincs.csak azért ,hogy érezze,tudja hogy gondolok rá.
okt. 30. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem éri meg lejjebb adni kicsim.

Ha nincs neg a megfelelő kis szikrácska, az a bizonyos kis plussz ami kell, akkor úgysem fogod magad jól érezni vele.

okt. 30. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!