Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiket izgat a pisilés valamilyen formája! Ki hol pisilt már ami nem szokványos?
Hol,mit pisiltél le?
Van kedvenced?
Pisiszex mindegyik része tud izgalmas lenni, én is szeretem a párommal időnként: lepisilés és bepisilés mindkettőnk részéről megvan és élvezzük is.
Viszont tényleg nem szép dolog ezt más kárára tenni!
Mi is sok őrültséget kipróbáltunk a felsoroltak közül, de lehet és kell is ügyelni arra, hogy senkiben és semmiben ne okozzunk bajt/gondot/megbotránkoztatást stb.
Értem én hogy izgalmas nyilvánosan csinálni, de gondosan megtervezve kell és akkor nem lesz baj 😊
Ami a kérdés megválaszolását illeti a kérdező részéről: valóban előfordul ilyen felfogás, hogy az első hozzászólásban fejti ki valaki, hogy mik is azok amik érdeklik. Ebben nem látok furát, viszont elég érdekes dolgot vetett fel a 15-ös és őszintén szólva elgondolkodtam 😊 mi értelme nem tudom, de bizony lehetséges tényleg. Annál is inkább, hogy viszonylag sok idő telt el a kérdés és az első válasz között.
Jómagam azt érzem nem így van, de igazat adok azoknak is, akik gyanúsnak találják.
Talán soha nem tudjuk meg az igazságot, de nem is releváns a kérdés szempontjából, hogy bele keveredett a kérdező, avagy tényleg szándékosan tett így.
Úgyhogy a pisilésekhez hajrá, csak ésszel 😉
Bele pisiltem egyszer egy srác szájaba. Ő kérte. Azután megszopattam. Persze volt egy kis pia mert valamitől pisilni is kellett! De a srác rusht is adott!
Nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!