Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, akiket izgat a pisilés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, akiket izgat a pisilés valamilyen formája! Ki hol pisilt már ami nem szokványos?

Figyelt kérdés

Hol,mit pisiltél le?

Van kedvenced?

okt. 29. 17:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%
megyek is
okt. 30. 07:12
 12/23 A kérdező kommentje:
Írj kérlek privátba és megbeszéljük 😉 pisilünk egy jót együtt🤣
okt. 30. 07:26
 13/23 A kérdező kommentje:
Soha nem tettem kárt másban. Ahhoz senkinek semmi köze, hogy a saját nadrágomba vizelek 🤷‍♂️ max röhögni lehet rajtam.
okt. 30. 07:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem úgy pisilsz le mindent hogy másnak kára származzon belőle, semmi gond. De az írásodból nem az látszik.

Ha mondjuk buszon bepisálsz és lecsurog a lábad szárán a padlóra, azzal már bajt csinálsz másnak. Ha a nadrágod és a cipőd felfogja, az magánügy nyilván.

De azt is írod hogy lepisilsz dolgokat, na de mit? Amit más utána megfog? Az bunkóság. Liftet? Az is az!

Ha a magán telkeden csinálod, semmi gond.

Ezt azért érdemes szem előtt tartani.

Én az erőszakot elitélem, hiszek a szavak erejében, de egyetértek egyesek felháborodásával.

Írtam.privátban is, de jónak láttam itt is megosztani a véleményemet.

okt. 30. 08:43
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

"5#

6#

Igen, szándékosan! Mi ezzel a baj?

Szerintem így korrekt, leírom a válaszomat hogy velem mi a szitu és várom hogy mások is megosszák a tapasztalataikat. De sajnos pár kivételtől eltekintve, alig válaszolnak így is. Pedig az oldalnak ez lenne a lényege!"

Nem azzal van baj kérdező, hogy magadról is írtál. Csak az egész ahogy ezt megtetted nagyon furán csináltad. Nagyon úgy tűnt mintha neked két fiókod lenne és azt akartad volna csinálni eredetileg, hogy az egyikkel írod ki a kérdést és a másikkal pedig megválaszolnád úgy mintha nem ugyanaz a személy lennél. Vagy a másik elképzelés, hogy kiírtad a saját kérdésedet majd negyed óra alatt tényleg elfelejtetted azt, hogy ezt te írtad ki és választ írtál ide úgy, hogy azt hitted más ember kérdését válaszolod meg. Úgy is fogalmaztad az 1-es hozzászólásodat mintha nagyon örültél volna annak, hogy végre van egy pisis kérdés és nagy örömmel, lelkesedve választ írtál erre úgy mint egy idegennek. Ez egy kívülállónak úgy tűnhet, hogy te nagyon szomorkodsz azon, hogy nemigen tesznek ki pisis kérdést és direkt azt akartad eljátszani, hogy másvalaki tesz fel egyet amihez válaszolhatsz, hogy ezzel saját magadat boldogítsd.

Nem tudom, hogy ez így már érthető-e neked. Ezt amit csináltál azt más ember úgy tette volna meg, hogy a kérdésed leírásában (az a rész ahol te két további kiskérdést tettél) egy új bekezdésben írta volna ki a saját tapasztalatát. A fogalmazásodban két dolgot kellett volna kicsit máshogy írni, hogy mások ne higyjék azt, hogy te kérdező-válaszoló-szerepcserejátékot játszasz saját önmagaddal egyedül, ez a két dolog a fogalmazásod legeleje és legvége. Például azt lehetett volna csinálni, hogy az elején leírtad volna azt, hogy "bocsi, lemaradt a saját tapasztalatom, leírom hát akkor ide egy kommentbe". Ezután a végén a "röviden ennyi" után azt írhattad volna, hogy "nálatok mi helyzet? Milyen tapasztalaitok van?".

Ez így már érthető?

okt. 30. 10:58
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
#5 jé, tényleg megválaszolta :D
okt. 30. 11:06
 17/23 anonim ***** válasza:
54%
#15 totálisan igazad van, de én már megsajnáltam a keédezőt. Hagyjuk meg neki ezt a kis boldogságot
okt. 30. 11:10
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

15# eszmefuttatása elég érdekes, csavaros 😀 nem elképzelhetetlen. De simán lehet, hogy igazat mond, nem.ő az első aki megválaszolja saját magának a kérdést azért, hogy több és kimerítőbb választ kapjon. Nekem semmi bajom ezzel.

Inkább azzal van, ha össze pisil valamit, amibe más bele nyúlhat vagy léphet! De ezt már leírtam neki is privátban.

okt. 30. 11:15
 19/23 anonim ***** válasza:
54%

17-es. Lehet, hogy igazad van. Az legtöbb ember boldogabb ha tudatlan marad.

15-ös voltam.

okt. 30. 11:23
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

18-as. Hát ha egyre trendibb lesz ez a szerepcserejátékos jelenség, akkor megpróbálom megszokni.

Szerintem se százas az, ha valaki lelkiismeretfurdalás nélkül más dolgait széthugyozza.

15-ös voltam.

okt. 30. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!