Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire gyakori ez az eset ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori ez az eset ?

Figyelt kérdés

Ti jártatok már úgy hogy egy hetero bolondított titeket ?

Nagyon rossz érzés ,de legutóbb így jártam , és úgy érzem emiatt már nehezen nyílok meg és bizalmam veszítettem az emberekben.

#átverés #csalódottság #Becsapva #Szórakozni másokkal
okt. 28. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol? Az interneten, vagy keress egy pszichológust.

Amikor valakit érzelmileg átvernek és manipulálnak, az olyan, mintha kapna egy sebet, ami lassan gyógyul. Ilyenkor az ember elkezdi óvni magát, hogy ne bántsák meg újra. Nehezen tud bízni, mert attól fél, hogy újra ugyanaz fog történni. Ez nem azt jelenti, hogy sosem fog megbízni másokban, de idő kell neki, hogy újra biztonságban érezze magát és ez lehet hosszú folyamat is.

Logikus hogy ha átverték és manipulalták akkor nem bízik másokban. Ennél egyszerűbben nem tudtam leírni.

Egyébként az érzelmek befolyásolják a logikát. Lehet neked nem logikus de neki abban a pillanatban az.

okt. 28. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11-es!

Rendben, értem.

Akkor viszont tanácsként, bíztatásként mondom, hogy egy emberről van szó, nem szabad mindenkire kivetíteni.

okt. 28. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!