Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori ez az eset ?
Ti jártatok már úgy hogy egy hetero bolondított titeket ?
Nagyon rossz érzés ,de legutóbb így jártam , és úgy érzem emiatt már nehezen nyílok meg és bizalmam veszítettem az emberekben.
Ez kettő esetben fordulhat elő, tapasztalatból írom, velem mindkettő megtörtént.
Első eset: Amikor a srác tudta hogy bejön nekem, de tényleg full hetero viszont nem sok lánynak jött be. Imponált neki hogy bejön nekem, adott egy két jelet, de mindig visszahúzódott ha tényleg nyomultam egy kicsit.
Második eset: Amikor a srác azt mondja hogy hetero, lehet ezt is hiszi magáról, néha kicsit viszakozik a nyomulásra de érzem rajta hogy simán benne van amúgy. Meg is történik a dolog de még ezek után is képes tagadni hogy bi.
Nekem ez a kettő tapasztalat volt. Simán lehet hogy egyik a kettő közül mert mindkettő húzta kicsit az agyam előtte….
6
Átverték és játszottak az érzelmeivel, logikus ha most ezt érzi.
7-es!
1 ember játszott az érzelmeivel, miért lenne logikus az összes embertől tartani?
8.
Igen, logikus. Nincs értelme magyarázni ha nem érted, nézz utána.
9-es!
Hol nézzek utána?
A logikának pont az a lényege, hogy kizárja az érzelmeket. Tehát ez bármi lehet, csak logikus nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!