Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, Nektek mennyire sértő a b.zi kifejezés?

Figyelt kérdés
okt. 28. 08:18
 1/8 Jani Belucci ***** válasza:
81%
Ha valaki konkrétan meleg férfira használja, kifejezetten a melegségére utalva, akkor sértő. Egyéb kontextusban csak egyszerű káromkodás.
okt. 28. 08:43
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nagyon. Nincs jó véleményem azokról akik ezt a szót használják. Azt fogom gondolni róluk, hogy felsőbbrendűnek tartják magukat csupán attól, hogy a másik nemhez vonzódnak. Pont olyannyira nevetséges mint mikor valaki csupán attól tartja magát jobbnak mert a piros színt szereti és nem a zöldet. Lemerem fogadni, hogy fordított esetben a heterók sem örülnének ha mi elkezdenénk hezizni őket.
okt. 28. 09:31
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem akkor sem sértő ha a melegekre használják olyan kontextusban ami önmagában nem sértő.
okt. 28. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
A b.zeráns sokkal inkább
okt. 28. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Teljes mértékben a kontextustól függ. Ha sértő szándékkal használják, akkor sértő. Ha nem, akkor nem.
okt. 28. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
94%

Egyáltalán nem. Ha poénkodnak, akkor én abszolút meg vagyok áldva öniróniával, értem a viccet. :D Ha sérteni akarnak vele, akkor meg már csak azért se vagyok hajlandó megsértődni, inkább lesz**rom, jobban fáj az nekik. :)

24/p

okt. 28. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:
94%

Nálam erősen szituációfüggő.

Ha poénkodásról van szó, akkor viccnek veszem ugyanúgy, mint amikor nagy haverok anyázzák egymást és röhögnek utána. Mondjuk én az évek alatt külsőleg eléggé "kiheterósodtam", szóval nem nagyon szoktak turkálni a magánéletemben vagy nyomozni, mert feltételezi, hogy meleg vagyok. Ellenben, aki tudja az egyáltalán nem szokta használni eme szitokszót még akkor sem, ha poénkodik.

Ellenben, ha valaki agresszív, homofób annál szokott zavarni. Szerencsére ilyen "csődöröket" általában utcán látok vagy tömegközlekedésen, amikor a legkisebb dolgon felkapja a vizet és látszik, hogy bárkinek nekimenne majd elkezd b*zizni, ilyenkor igyekszem nem rá figyelni, mert az ilyen már attól felkapja a vizet, hogy ránézel.

37/F

okt. 28. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#6-os nagyon jó, amit írtál, én is pont így kezelem a dolgot.😉

36/a

nov. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!