Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, nektek melyik kifejezések/jelzők nem sértőek?
Homo, homokos, b*zi, stb.
Kinek melyik kifejezések nem sértők?
Alapvetően van már annyi önbescülésem, hogy ne vegyem személyes sértésnek ha vadkeresztény Pista bá leb#ziz vagy lehomokosozik. Ezzel magáról állít ki bizonyítványt, nem rólam.
De a közvetlen kérdésre válaszolva szerintem egy kicsit is művelet ember megelégszik azzal, ha egyszerűen a "meleg" szót használja és nem kell cifrázni. Meleg, homoszexuális,ezek nem sértőek, a többit inkább bunkó emberek használják.
Egyik sem sértő számomra.
A megsértésemhez nagyom magas intelligenciára lehet szükség, az sajnos nem elég ha valami csöves lebvziz. 🤷♂️
"Homo, homokos, b*zi, stb.
Kinek melyik kifejezések nem sértők?"
A felsorolt három közül egyet leszámítva nekem egyik sem tetszik. Nem lesz jó véleményem azokról akik bármelyiket használják, ugyanis az jön le belőle, hogy lenéznek minket, alsóbbrendűnek tartanak a heteróknál. Ha én sem illetem hasonló módon a heterókat, úgy cserébe ők se hívjanak minket így. Nálam csak a meleg és a homoszexuális ami elfogadható. A homo-t még nem hallottam eddig. Ezt kivételesen nem bánnám ha használnák mert épp olyan mintha azt mondtam volna, hogy hetero.
Ha sértő ha nem van aki szereti ha mondják neki.
Persze csak szex közben.
Nekem volt már olyan passzívom aki kérte hogy direkt alázzam így.
És hozzátenném a 7-es válaszához, hogy a karácsony (mint ünnep) meg nem kellemes...
Engem a meleg megnevezés nem sért annyira, mint mikor leb*ziznak - mondjuk nem adok rá okot, de egy-egy hajléktalan számára az aluljáróban mégis az alapvető megszólítás a b*zi.
Nagybátyámnak kötőszó volt, de amikor elpofázta a muter neki, hogy mi a helyzet velem, azután sose használta kötőszónak ezt a szót. Fura is volt vele a beszélgetés, mert nagyokat nyelt és a beszédéből általában hiányzott a megszokott ritmus. Ezért is beszélünk ritkán telefonon, ha néha meglátogatom, terülj-terülj asztalkával vár. Különben 2 diplomás, a felesége meg 3 + 1 doktorátus; de nyilván nem ez teszi az embert. (Utóbbi sosem tett még célzást sem az irányultságomra, s néha rászólt az urára, hogy hagyjad már azt a gyereket. De ha találkozunk, nyilván nem ez a központi téma.
Engem ugyan sért a b*zi szó, de néha használom magamra, anyám annyira kulturált, hogy amikor alkalomadtán kiejti is azt a szót, hogy homoszexuális, látom, hogy még a telefonvonal is elvörösödött, mert annyira szégyenli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!