Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homokosoknak idős korukban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homokosoknak idős korukban nem lesznek székelési gondjaik?

Figyelt kérdés
Ha folyamatosan análisan szexelnek, az nem tesz jót a végbélnek.
okt. 26. 23:05
1 2
 11/20 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Van az állításodban igazság bőven, viszont itt sem sértődött meg senki szerintem, én sem, mert nem azonosulok a dologgal, csak megjegyeztem, hogy a mai világban már picit szofisztikáltabban érdemes jelzőket használni, teljesen mindegy, hogy az most népcsoportot, rasszot, tulajdonságot, vagy szexuális hovatartozást érint, mert, ahogy írtad is, manapság az emberek szeretnek mindenen megsértődni és vergődni. Ennyi progresszió azért egy idősebb korosztálytól is elvárható, nem?😌
okt. 27. 15:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Elvárható az igaz, de ez a magatartás nem az elfogadást fogja segíteni.
okt. 27. 15:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Előítélet? Pl, aki homokos jelzőt használ, az utálja a melegeket, be kell támadni.
okt. 27. 15:16
 14/20 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Akció-reakció elve érvényesül, sosem volt teljesen elfogadott a történelemben ez a fajta szexuális irányultság, a mostani világban van egyre nagyobb tere annak, hogy az elnyomásra látható reakció érkezzen. Nem jó ez az időszak sem, kell egy kis idő, amíg kiegyenlíti magát a dolog, bőven lehet, hogy ez nem a mi életünkben lesz.
okt. 27. 15:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Húha :D

Ilyet a kommunisták mondogattak, hogy kezdeti nehézségek után minden jobb lesz.

okt. 27. 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Előítélet? Pl, aki homokos jelzőt használ, az utálja a melegeket, be kell támadni."

Én ebben nem tudok előítéletet látni. Szerintem ez te akarod belelátni, hogy ez így van, mi előítéletesek vagyunk és támadunk. Ez nem támadás akar lenni kérdező, hanem "tartás". Nem engedjük meg, hogy minket csak úgy kedvetekre úgy hívjatok ahogy nektek tetszik. Mi sem hívjuk a heterókat heziknek vagy herkentyűknek. Gyanítom, hogy a heterók többsége nem is venné ezt jól. Ellenben tőletek nem egy ilyent láttunk eddig:

homokos, homár, b_zi, b_zeráns, b_zerátor, b_znyák, búza, k_csög és még egy csomó más ami nem jut az eszembe. Szerintem ha mi csak egyet is kitalálunk a heterókra ti mindjárt ugranátok és ujjal mutogatva mondanátok azt, hogy "jaj! látjátok, hogy mennyire rosszak a melegek! Kicsúfolnak minket!". Pusztán felakarjuk hívni a figyelmet, hogy nagyon is nem úgy bántok velünk amit ti is elviselnétek fordítva.

okt. 27. 15:25
 17/20 steven95 ***** válasza:
100%

Nem akarom hogy a rossz szájízzel fejezze be a napot a kérdező. Csípős voltam kicsit elismerem, nem sértődött, a tükröt mutató "érdekes" humorommal ellensúlyozom a saját "nyomoromat". A meleg férfi/homoszexuális férfi elfogadhatóbb mint a homokos, ennyi, ma már szándékos érzéketlenségnek tűnik nem figyelni a pejoratív felhangjára, ezért ne használd ha teheted. (Ez még nem esik bele a mindenre megsértődő hópiheség lét kívánalmaiba.)

A kérdésben sajnos/nem sajnos nem tudok tapasztalat hiányában nyilatkozni, miután se nem vagyok idős, se akcióban gazdag magánéletem sincs évek óta, hiába vagyok a kalandos húszas éveimben. Ennek ellenére azt gondolom nem okoz gondot racionális mennyiségű (és mérettel történő) behatolás hosszabb távon sem, ill. nyilván nem az alapján végzik egyesek-e tevékenységet hogy a végbél arra való-e vagy sem. Ez egy testi és lelki kapcsolódási lehetőség, amely azért nem töri meg a test szentségét mint azt beállítják egyesek.

Az elfogadásról meg annyit, hogy nem az anál lélektanát kell megérteni, hanem kicsit elgondolkodni milyen lehet hogy annyi randitapasztalattal rendelkezem 28 évesen mint egy 16 éves hetero srác, miközben a korombeliek családot alapítanak, a párommal Rómeó és Júliát játszunk - érzelmeink a világgal szemben, hogy apám szeretné ha nem tudnának a közös munkahelyünkön róla, és ami nem létezik azzal kapcsolatban nincs is mindennapi problémám, ugye. Ezek után nem kell még egy mondatot hallanom róla, hogy mit kell tegyek még máshogyan, hogy valaki elfogadjon. (csak informatív jelleggel, minden harag nélkül :) ) Pisti.

okt. 27. 18:05
 18/20 steven95 ***** válasza:
100%
Még egy jó gondolat: ha a személyem nem is nyert meg - mert esetleg én kezdtem rosszul a dolgot -, de az elfogadás ott kezdőthetne, hogy a személyemmel legyen problémád, mely problémát nem kapcsolsz össze a homoszexualitásommal. Lehet csak érzéketlen orrfennhordó bunkó vagyok.
okt. 27. 18:13
 19/20 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, a kommunistázástól is tartózkodjunk, csak arra próbáltam meg rávilágítani, hogyha mindig lökdösi valaki azt a bizonyos ingát, akkor mindig ellentétek fognak feszülni. A kiigazítások meg nem támadások.
okt. 27. 18:14
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert te a régebbi generáció tagja vagy, még lehet valamennyire változni és nem homokosnak hívnak minket. Nem kell védekezni a koroddal mert az szánalmas. A homokos szó alpári, proli, suttyó és sértő jelző.
okt. 29. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!