Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homokosoknak idős korukban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homokosoknak idős korukban nem lesznek székelési gondjaik?

Figyelt kérdés
Ha folyamatosan análisan szexelnek, az nem tesz jót a végbélnek.
okt. 26. 23:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
6%
Úgy van ahogy írod! Hülye divat! Pontosan erről felejtkeznek el a fiatal pasik, és ezzel veszélyeztetik a lányok egészségét, személyi higéniájukat!
okt. 26. 23:34
 2/20 A kérdező kommentje:
Lányok? Homokos férfiakra vonatkozik.
okt. 26. 23:36
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem csinál extrém dolgot annak nem sűrűn lesz baja. A záróizom ugyan olyan izom mint a többi, edzeni kell és erősebb lesz.
okt. 27. 06:49
 4/20 steven95 ***** válasza:
90%
A homokosok, köszi, de jól vannak. És nem análoznak folyamatosan, van aki pedig egyáltalán nem. Egyem a pofid hogy ennyit aggódsz értük.:)
okt. 27. 06:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nem szexelek sűrűn, mert nincs barátom, de attól még nincs vele bajom. És szerintem ha mindennap szexelnék akkor se lenne baj
okt. 27. 09:33
 6/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell gorombáskodni. Ebben a kérdésben semmi sértő nincs.
okt. 27. 10:44
 7/20 steven95 ***** válasza:
100%

Talán a homokos jelző helyett használhattál volna mást ha már közénk merészkedsz, és a kérdésedre pedig nem kellet volna előre megválaszolnod és akkor nem nézlek egy 12 éves trollnak.

(A homokos szónak amúgy is alacsony az esztétikája, olyan.. nívótlan, igénytelenül alpári. A köcsög, meg a b.zeráns jobb lírai minőséget képvisel, ajánlom bárki figyelmébe.)

okt. 27. 12:27
 8/20 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Én csak steven95 kommentjeit jöttem olvasni😁😁, de abban roppant módon igaza van, hogy a homokos jelző az módfelett pejoratív. Mi sem illetjük a heterókat semmilyen jelzővel.
okt. 27. 13:17
 9/20 A kérdező kommentje:
Én az idősebb generáció tagja vagyok. Mifelénk mindig is így mondták azt az férfit, aki a férfiakat szerettek és nekik ebben semmi sértő nem volt. Úgy tudom, ti most azért küzdötök, hogy fogadjon el titeket a társadalom. Az úgy nagyon nehéz lesz, ha mindenen megsértődtök, mindenkivel szemben ti is ugyanúgy előítéletesek vagytok, ahogy szerintetek mások is veletek szemben. Én például magas ember vagyok, de eszembe nem jutna azért megsértődni és nekitámadni bárkinek, mert nyakiglábnak hív. Kicsit úgy érzem, hogy ti mintha várnátok az alkalmat, hogy min lehet megsértődni és világgá kürtölni, hogy jaj, bántanak, segítség.
okt. 27. 14:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

"mindenkivel szemben ti is ugyanúgy előítéletesek vagytok, ahogy szerintetek mások is veletek szemben"

Kérlek mesélj erről. Tényleg kíváncsi vagyok rá.

okt. 27. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!