Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy melegek többsége csak szexet keres, kapcsolatot szinte senki?
Van olyan, aki perverz szexrandiból találta meg élete szerelmét. Bizony :)
Egyébként magától a "kapcsolat" szótól is irtózik az emberek többsége, nemcsak a melegek.
Tévesen azt hiszik,hogy egy kapcsolat önfeladásról,állandó együttlétről és teljes befordulásról szól. Ha ilyenné válik, akkor viszont az nagyon rossz, romboló, mind a két félre nézve.
1 éve keresek kapcsolatot
Randi ig el se jutottam
KB. 200fővel beszélgettem
Ebből 1sem vállalna fel egy kapcsolatot mert mind titokban él, hiába vant kint nagy ritkán Profil fotója.
Sokadjára merül fel ez a kérdés itt. Nem hiszem, hogy van rá jó válasz. Ugyanakkor a helyzet szerintem nem ilyen tragikus. A harsány f**koyokra jobban emlékszünk, mint a jóravaló csendes srácra, akivel szimplán nem illünk össze, így szerintem van egy erős látencia is, sokkal többen keresnek kapcsolatot, mint amennyinek ez a hétköznapokban tűnik. Én is kapcsolatot keresek, és voltak olyan teljesen korrekt, rendes srácok, akikkel szimplán nem passzoltunk össze, és nem akartuk egymás idejét rabolni. Persze itt joggal lehetne kérdezni, hogy miért nem adtunk egy esélyt a mélyebb megismerésnek. Ez egy teljesen jogos kérdés, és egyénenként tudnék erre válaszolni, nem általánosan.
24/p
5.
Nem csak, hogy megházasodni, de egy nyíltan vállalt kapcsolat is rizikós
Legtöbbször ezért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!