Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg emberek miért nem szeretik a biszex embereket?

Jézusom kicsit el kéne szerintem rugaszkodni ezektől a sztereotipiaktol. A biszexek 80%a akit ismerek nem él egy elnyomott életet egy feleség mellett és nem is egy hűtlen csalógép. 😄 Van olyan is aki biszex és férfival van boldog párkapcsolatban vagy szimplán a férfiakat preferálja jobban.
Durva hogy pont ebben a közösségben kell megmagyarázni azt, hogy attol meg hogy valamit nem ertesz nem kell felette itelkezni es kevényen általánosítani.

A biszex férfiak – a melegekkel ellentétben – nem képesek a saját nemükbe beleszeretni, érzelmileg csak a lányokhoz tudnak kötődni. Férfiak felé csak a szexuális inger van meg.
Hogy történik ekkor?
Amit az előttem válaszolók leírnak, barátnő/feleség mellett tart férfi szeretőt, mert arra is vágyik, miközben mindkét “párját” hitegeti arról, hogy mennyire szereti, imádja, stb.
Kimondom: hazug mocsok szinte az összes. Ha kivétel akad, az is rettenetesen ritka, elenyésző mennyiségű.
Én menekülök az összestől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!