Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg emberek miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg emberek miért nem szeretik a biszex embereket?

Figyelt kérdés
okt. 23. 13:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Előfordulhat, hogy meleg férfi szeret bele egy biszexbe.Ez lehet kölcsönös is. Viszont nem vállalhatják fel és a titkolózás,a biszexek színészkedése felőrli az ilyen kapcsolatokat.

Inkább úgy mondanám, hogy nehezen viseli el egy meleg,hogy ha érzelmek is támadnak, akkor a bi férfinek ott a család,a feleség,barátnő aki akarva akaratlan elsőséget élvez. A meleg pedig örök szerető státusban marad és kínlódik...

Átéltem meleg oldalról, nem kívánom senkinek az érzést :/

okt. 23. 13:21
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem nem szeretik, hanem nem bíznak bennük és alkalmatlanok kapcsolatra, mert legtöbbször kettős életet élnek és nem fedik fel hogy biszexek. Melegként te leszel a szerető, a r.ingyó akivel kavarnak.
okt. 23. 13:37
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
A 2. jól leírta.
okt. 23. 14:23
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

En nem bizom bennuk, de nem is szeretem oket. Szerintem ebben semmi szegyelnivalo nincs, hogy kimondjuk. A biszex ferfi gyava, hogy a sajat identitasaval szembe tudjon nezni, ezert mit csinalnak? Rendre az osszes a felesege szoknyaja moge bujik. Ok meg tehetik, hogy valasszanak es ezt meg is teszik, a tarsadalmi nyomasnak engedve, noket eszkozkent felhasznalva. Merthogy a noi jogokkal senki nem foglalkozik. Csaladot alapitanak, utodot hoznak letre, kozben egy teljes csaladot tesznek tonkre.

Ui: ne legyen ketsegetek afelől, hogy a biszex ferfiak jelentos resze nem mocskos bu**k” a hatunk mogott, nem szidja a pride felvonulast es nem gyalaznak minket a hetkoznapokban. A latens melegek es biszexek a “legjobb” hirvivoink, mert ok azok akik lejaratnak minket, hogy nem birnak a cerkaval soha, csaladok eletet teszik tonkre, kozben meg ezek oktatjak a meleg ferfit “heteronak” alcazva magukat, hogy ez mekkora gaaaz…

okt. 23. 14:41
 5/15 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már feltették nemrég. Sokan válaszoltak is rá. Mondd, kérdező, te tetted írtad ki az alábbit?

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

okt. 23. 17:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem én voltam

Valaki más írta ki, aki nem én voltam

okt. 23. 17:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Az 5-ös vagyok.

Akkor jó. Ajánlom elolvasni a linkelt kérdést is, mert jó sokan megosztották ott a véleményüket.

okt. 23. 17:32
 8/15 A kérdező kommentje:
Rendben
okt. 23. 17:36
 9/15 A kérdező kommentje:
És köszönöm is a segítséget :)
okt. 23. 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Szívesen.
okt. 23. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!