Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal melegek! Ti már voltatok kb nagypapa korú emberrel?

Van olyan nagypapa, aki már 45 évesen az lett. És van olyan, aki 65 évesen.
Azt hiszem, van bőven különbség a kettő között mint fizikai,mint mentális állapotban.

#5: akkor te vagy rá az élő bizonyíték, hogy simán tudnak a férfiak is addig élni mint a nők, csak sokan elrontják az egészségüket (dohányzás, alkoholfogyasztás, nem járunk orvoshoz stb)
De ezt már amúgy sok ismerősömtől hallottam, hogy igazából minden férfi tudna nagyon sokáig élni csak éppen “nem akar”
Na mindegy is
Azt megkérdezhetem, hogy melyik országban élsz jelenleg?
Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Akkor egy ellenpélda a csodás Magyarhonból.
Késő ötvenes férfi vagyok, sosem dohányoztam, egyáltalán nem iszom, nem vagyok elhízva, még kopasz sem vagyok és a felfogásom sem papás.
És mi a helyzet? A nagy magyar helyzet ? Azért nem kellek tízből kilencnek mert nem vagyok papis kinézetű,mert nem vagyok hordóhasú, kopasz csubakka.
Lehet külföldre kéne mennem ebből a magyar posványból és talán lenne értelme ismerkedni is.
Hát én ezt nem tudom sajnos megmondani neked utolsó
Egy biztos, hogy párkapcsolati válság is van, mivel nagyon kevés nálunk a fiatalkorú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!