Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatal melegek! Ti már voltato...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal melegek! Ti már voltatok kb nagypapa korú emberrel?

Figyelt kérdés
És milyen volt?
okt. 23. 11:39
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Van olyan nagypapa, aki már 45 évesen az lett. És van olyan, aki 65 évesen.

Azt hiszem, van bőven különbség a kettő között mint fizikai,mint mentális állapotban.

okt. 23. 12:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Én ilyen 60-65 év felettiekre gondolok itt elsősorban
okt. 23. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem (aktív vagyok), de egy passzív meleg ismerősöm volt egy jól karbantartott 60-on felüli férfivel; azt mondta, hogy nagyon kedves és gyengéd volt, élvezte vele a szexet.
okt. 23. 14:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal nem voltam 35-évesen 63-éves passziv jól elintéztem nekem is jó volt.
okt. 23. 19:14
 5/8 Kajak53 ***** válasza:
100%
Elnézést, tudom, hogy a kérdés a fiatalabb partnerre vonatkozik, de el kell mesélnem az én esetemet. Én most 71 vagyok. 3 évvel ezelött összejöttem egy 21 éves egyetemistával. Másfél évig nagyon klassz kapcsolatunk volt, de aztán külföldön kellett folytatni a tanulmányait (itt, ahol élek [ami nem Mo] az egyetemi évek néhány félévét más országbeli egyetemen kell elvégezni - ezért szakadt meg a kapcsolatunk). A nagy korkülönbség ellenére remekül müködött a szex. Igaz, én nem dohányoztam soha és 15 éves korom óta versenyszerüen sportoltam, míg el nem hagytam Mo-ot. Mind a mai napig intenzíven sportolok, de már nem versenyzem. Ezért a fizikumom és az életkorom izgalmas, vonzó kombináció a nálam sokkal fiatabbaknak. Sörhasam nincs, nem járok bottal, stb, talán ennyiben különbözöm az otthoni korombeliektöl.
okt. 24. 21:34
 6/8 A kérdező kommentje:

#5: akkor te vagy rá az élő bizonyíték, hogy simán tudnak a férfiak is addig élni mint a nők, csak sokan elrontják az egészségüket (dohányzás, alkoholfogyasztás, nem járunk orvoshoz stb)

De ezt már amúgy sok ismerősömtől hallottam, hogy igazából minden férfi tudna nagyon sokáig élni csak éppen “nem akar”

Na mindegy is

Azt megkérdezhetem, hogy melyik országban élsz jelenleg?

Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszod!

okt. 24. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy ellenpélda a csodás Magyarhonból.

Késő ötvenes férfi vagyok, sosem dohányoztam, egyáltalán nem iszom, nem vagyok elhízva, még kopasz sem vagyok és a felfogásom sem papás.

És mi a helyzet? A nagy magyar helyzet ? Azért nem kellek tízből kilencnek mert nem vagyok papis kinézetű,mert nem vagyok hordóhasú, kopasz csubakka.

Lehet külföldre kéne mennem ebből a magyar posványból és talán lenne értelme ismerkedni is.

okt. 25. 04:52
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát én ezt nem tudom sajnos megmondani neked utolsó

Egy biztos, hogy párkapcsolati válság is van, mivel nagyon kevés nálunk a fiatalkorú

okt. 25. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!