Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok akinek orvos rántotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok akinek orvos rántotta fel a letapadt fitymáját, elmesélné az ezzel kapcsolatos "élményét"?

Figyelt kérdés
okt. 23. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ez miért homoszexuális kategória, de mondjuk ez bárkivel is esik meg, nagyon kellemetlen dolog.

Gyerekként kétszer is dokinak kellett feltépnie. Fájdalmas volt, és maga a helyzet is kellemetlen volt.

A gyógyulás is eltartott egy jóideig.

okt. 23. 13:01
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Szerencsére ma már nem csinálnak ilyen barbár beavatkozást.
okt. 23. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem volt ilyen, de azóta már metélt!
okt. 23. 14:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Rossz élmény volt, utána napokig véreset pisiltem. Nem tudom erről mit kell nagyon beszélni, semmi jó nincs benne.
okt. 23. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen, egészen fiatal lehettem, talán olyan 3-4-5 éves, nem tudom pontosan. Emlékszem, hogy többször is voltam anyámmal emiatt orvosnál, meg hogy elmagyarázzák, hogy mi történik és hogy otthon mit kell csinálni, de maga a beavatkozás, vagy utána a gyógyulás egyáltalán nem negatív elményként maradt meg, sokkal inkább semleges. Gondolom, orvostól és a konkrét esettől is függ.

Nem így a mandulaműtétem. Az is hasonló koromban történt. Na az egy életre szóló trauma volt.

okt. 24. 01:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt én ugyan meg nem mondom, hogy nekem tépték e vagy sem, ezért érdeklődés szintjén kérdezem, hogy tapad le a fityma úgy, hogy tépni kelljen?

Nekem inkább az volt a gond, hogy szűkös volt és egyszer fel is akadt, amihez háziorvos kellett vissza pattintani... D

Vagy ezek szerint így menekültem meg a letapadástól, hogy hetente legalább egyszer fel kellett húzni a tisztítás végett?

febr. 26. 20:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Ugye van fitymaszűkület és fitymaletapadás. A szűkület szó szerint az, hogy a fityma beszűkül és nem lehet lehúzni.

A letapadásnál a fityma a makkhoz tapad. Ez volt nálam is a gond. Kisgyerekkorban nagy esély van rá, ha nincs rendszeresen lehúzva és megmosva. Úgy születünk meg, hogy a fityma alapból le van tapadva, de ez idővel feloldódik.

A letapadáskor szokta az orvos kegyetlenül feltépni. Elválasztja a fitymát a makktól. Úgy képzeld el, mint amikor a beszakadt körmöt letéped.

febr. 26. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Értem, akkor nekem az volt a szerencsém, hogy hetente egyszer tuti fel volt húzva, nem hanyagolták el. Ez külön programpont volt, erre tisztán emlékszem.
febr. 26. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is időnként program volt, de egy időben meg elmaradt. Bár én saját magamnak is elblicceltem sajnos.
febr. 27. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!