Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok akinek orvos rántotta fel a letapadt fitymáját, elmesélné az ezzel kapcsolatos "élményét"?

Nem tudom ez miért homoszexuális kategória, de mondjuk ez bárkivel is esik meg, nagyon kellemetlen dolog.
Gyerekként kétszer is dokinak kellett feltépnie. Fájdalmas volt, és maga a helyzet is kellemetlen volt.
A gyógyulás is eltartott egy jóideig.

Nekem is volt ilyen, egészen fiatal lehettem, talán olyan 3-4-5 éves, nem tudom pontosan. Emlékszem, hogy többször is voltam anyámmal emiatt orvosnál, meg hogy elmagyarázzák, hogy mi történik és hogy otthon mit kell csinálni, de maga a beavatkozás, vagy utána a gyógyulás egyáltalán nem negatív elményként maradt meg, sokkal inkább semleges. Gondolom, orvostól és a konkrét esettől is függ.
Nem így a mandulaműtétem. Az is hasonló koromban történt. Na az egy életre szóló trauma volt.

Azt én ugyan meg nem mondom, hogy nekem tépték e vagy sem, ezért érdeklődés szintjén kérdezem, hogy tapad le a fityma úgy, hogy tépni kelljen?
Nekem inkább az volt a gond, hogy szűkös volt és egyszer fel is akadt, amihez háziorvos kellett vissza pattintani... D
Vagy ezek szerint így menekültem meg a letapadástól, hogy hetente legalább egyszer fel kellett húzni a tisztítás végett?

Ugye van fitymaszűkület és fitymaletapadás. A szűkület szó szerint az, hogy a fityma beszűkül és nem lehet lehúzni.
A letapadásnál a fityma a makkhoz tapad. Ez volt nálam is a gond. Kisgyerekkorban nagy esély van rá, ha nincs rendszeresen lehúzva és megmosva. Úgy születünk meg, hogy a fityma alapból le van tapadva, de ez idővel feloldódik.
A letapadáskor szokta az orvos kegyetlenül feltépni. Elválasztja a fitymát a makktól. Úgy képzeld el, mint amikor a beszakadt körmöt letéped.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!