Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar Péter helyében be mernéd vállalni, hogy volt már pasival?
Akkor Magyar Péter megszűnne létezni.
Ellenben ha folytatja a nőbántalmazást és fekbukkan még 1-2 bántalmazott exe,akiken a frusztrált magyarság gyakorolhatja az áldozathibáztatást, akkor tuti megnyeri a kövi választást, mert tökéletesen megtestesíti az átlag magyar férfit: agresszív,hisztis, kicsinyes,elnyomó,vérszívó,nőknek keménykedő,magára kamuból mentőt hívó hisztéria,akivel azonosulni tudnak az alkesz,agresszív magyar incelek.
Én Magyar Péter helyében vállalnám a nyilvánoság elött hogy Rogán és Vitya együtt felváltva szopta Péterünket miközben semjén a sarokban masztizott.
:D
Valóban, egy nyíltan meleg férfinak jelenleg kb. Budapest főpolgármestere a maximum, ami kinézhet a magyar politikában.
Miniszteri, pláne miniszterelnöki pozíció szerintem ma még elképzelhetetlen.
Én egyszer tettem fel itt egy kérdést róla hogy miért téma ebben a topikban. Erre törölték a kérdést mert hogy az sért másokat..
Szerintem egyébkéntis homofób a pali..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!