MZP esetében a közelmúltban történtek után szerintetek mi lenne az ésszerű, logikus döntés? A helyében ti mit választanátok?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 12:17
A kérdező szavazást indított:
Vegye fel a listán szerzett mandátumát
Ne üljön be a parlamentbe, adja át a listán nyert mandátumát, ő pedig maradjon polgármester Hódmezővásárhelyen. Mintha mi sem történt volna.
20 szavazat
1/7 anonim válasza:
MZP menjen és számolja meg a gyerekeit.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ez az a ritka helyzet, aminél bármelyik opcióval veszít.
4/7 anonim válasza:
Jelentsen beteget és mondja le a polgármesterséget, túl nagy a pofáraesése
5/7 Andizsuzsi válasza:
Az ő helyében én beülnék a parlamentbe. Nem sok esélyt látok rá, hogy 2 év múlva újraválasztják polgármesternek.
7/7 Andizsuzsi válasza:
„a vásárhelyiekért fogok dolgozni a következőkben, ennek fényében döntök a parlamenti mandátumról”
Majd azt mondja, hogy a parlamentben dolgozik értük. El nem tudom képzelni, hogy ő Lázárral bármiféle kompromisszumra képes és hajlandó lenne, anélkül meg nehéz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!