Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyon szerelmes vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szerelmes vagyok a páromba, nem tudom elengedni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy 20 éves mozdonyvezető-gyaki vagyok, és a szerelmem egy villamosvezető, aki egy harmadik országban az apám lehetne hiszen 28 éves, de olyan szép a szeme, mosolya, az arca, hogyha ránézek életem legszebb pillanatjait látom újra levetítve, szeme gyönyörű kék, mint a szlovén tengerre rá süt a napocska. Egy alkalmat voltunk együtt, és olyan heves volt a romantika köztünk, hogy orál, csók, minden volt a sötétben. Egyszerűen annyira beleszerettem, hogy megijjedtem az érzéseimtől, és leignoráltam, így ő fogott, és letiltott, bár ő sem írt, de nagyon gyanús, hogy ő neki eleve van párja...

Képzeljétek el, hogy én mávos ruhában, ő félig kigombolt BKV-s ingbe egy tengerparton csókolom, avagy simogatom, háttérbe a naplemente... Amikor dugunk, visszavesszük az egyenruhát, és míg én Miskolc felé megyek Szilivel, 1 bdmpz, 1 bmxee, 1 schilerin 3 zsk ic kocsival, ő meg a ganzzal és amikor keletibe találkozunk, mert ugye ez nyáron lesz, remélhetőleg lesz 23-asra vonalismerete, egymáshoz futunk a Baross téren és leteperjük egymást és nem tudunk egymással betelni... 🤤🥺😍

okt. 20. 19:38
 1/10 A kérdező kommentje:

Harmadik világ országában*

A szerelemtől fogalmazni sem tudom. :( amúgy én vagyok a bekasmegyeri mozdonyvezető.

okt. 20. 19:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Sem tudok* hát nem hiszem el!
okt. 20. 19:39
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

A nyomtáv egyezik, csak a feszültségviszonyok mások :)

Miért kéne elengedni ? Ha szeretitek egymást ....

Egy volt gyorsvasúti vezető

okt. 20. 19:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát letiltott. Nem tudom mit csináljak! :(
okt. 20. 19:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy éppen ezért ő a passzív szerintem, Isten szerint is, így passzolunk, mert villamosnak alacsony feszültség kell, nekem meg kell az a 25kV és 50f....
okt. 20. 19:46
 6/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Szóval egyszer szexeltél valakivel, és ő rögtön életed szerelme. Tényleg 20 éves vagy...
okt. 20. 20:47
 7/10 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Keletiseknek nincs is IC fordájuk Miskolc felé, majd a csömöri tartalékról integethetsz a szerelmednek... Baszki, most komolyan nincs elég baja ennek a cégnek, még tetézni is kell?! Tök ari, meg romantikus ez az egész, meg minden, de ne már, hogy itt kelljen a nagyközönség előtt ezt megélni, elhiszem, hogy tombol a tesztoszteron, meg a fiatalság, de azért na.
okt. 20. 21:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Keletiből megy IC Miskolcra. Általában vezér váltás van Miskolctól, 50%ban pesti vezér szokta vinni, hogy nyaljad ki a lyúkam.
okt. 20. 23:30
 9/10 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Dehogy nyalom, a végén még jönne a másik bejegyzés tőled, hogy hogyan felejtsd el a másik párodat, mert egy alkalommal úgy ki lettél nyalva, hogy a szemed is ketté állt, mint a csigának.
okt. 21. 08:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegyél magadévá
okt. 21. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!