Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szerelmes vagyok a páromba, nem tudom elengedni! Mit tegyek?
Egy 20 éves mozdonyvezető-gyaki vagyok, és a szerelmem egy villamosvezető, aki egy harmadik országban az apám lehetne hiszen 28 éves, de olyan szép a szeme, mosolya, az arca, hogyha ránézek életem legszebb pillanatjait látom újra levetítve, szeme gyönyörű kék, mint a szlovén tengerre rá süt a napocska. Egy alkalmat voltunk együtt, és olyan heves volt a romantika köztünk, hogy orál, csók, minden volt a sötétben. Egyszerűen annyira beleszerettem, hogy megijjedtem az érzéseimtől, és leignoráltam, így ő fogott, és letiltott, bár ő sem írt, de nagyon gyanús, hogy ő neki eleve van párja...
Képzeljétek el, hogy én mávos ruhában, ő félig kigombolt BKV-s ingbe egy tengerparton csókolom, avagy simogatom, háttérbe a naplemente... Amikor dugunk, visszavesszük az egyenruhát, és míg én Miskolc felé megyek Szilivel, 1 bdmpz, 1 bmxee, 1 schilerin 3 zsk ic kocsival, ő meg a ganzzal és amikor keletibe találkozunk, mert ugye ez nyáron lesz, remélhetőleg lesz 23-asra vonalismerete, egymáshoz futunk a Baross téren és leteperjük egymást és nem tudunk egymással betelni... 🤤🥺😍
Harmadik világ országában*
A szerelemtől fogalmazni sem tudom. :( amúgy én vagyok a bekasmegyeri mozdonyvezető.
A nyomtáv egyezik, csak a feszültségviszonyok mások :)
Miért kéne elengedni ? Ha szeretitek egymást ....
Egy volt gyorsvasúti vezető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!