Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az aktív fiuk mennyire szeretik a lányosabb fiukat?
Figyelt kérdés
okt. 20. 08:10
2/13 anonim válasza:
Én nagyon de sehol egy normalis értelmes találkozni akaró aki meg látogatna...
3/13 anonim válasza:
Én mivel bi vagyok, ezért csak a csajos fiúk vagy CD, transzi jöhet szóba.
4/13 anonim válasza:
Amugy az ilyesfajta kerdesekre a valaszokat sose tudom osszepasszintani a valosaggal a randiappokon. Marmint en pont azt laton az appokon, hogy kivan irva kb. kivetel nelkul, hogy “no femme” meg hasonlok, magyaroknal is. Hasonlo mikor itt allitolagos izmos, sportosak irjak, hogy nekik nem kell kimondottan szinten izomallat, atlagos meg szalkas stb. Erre appon szinten 90% kiirja, hogy csak izmos irjon, stb. Valahogy az itteni reakciok sosincsenek egyenesen aranyban az appos igenyekkel 🤔 valahol kamu van, nyilvan itt…
5/13 anonim válasza:
Van aki a vékony passzívat szereti? :)
6/13 anonim válasza:
#5 - a vékony passzív fiúkák nyali-fali teste a vágyálmaim netovábbja!
7/13 anonim válasza:
5 ös én is vékony csuoasz srácokat kedvelem.😘
8/13 anonim válasza:
Köszönöm szépen:)
Akkor van remény, hogy legyen valaki;)
9/13 anonim válasza:
Nekem egy álom lenne ez a passzív srác (lehetne barna vagy szőke hajú is), ha nemdohányzó és értelmes, jó fej lenne: [link]
10/13 anonim válasza:
Szóval nekem nem az eseteim a lányos fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!