Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfias aktivok, akik a lányosabb passzívokat kedvellik?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 00:06
1/14 anonim válasza:
Jobban szeretem ha a passzív fél is férfias, szőrös.
3/14 anonim válasza:
Férfias passzívokra inkább vágyom, mint selyemmajmocskákra...
5/14 anonim válasza:
Én is a lányosabb passzívokat szeretem.
7/14 anonim válasza:
Csakis a férfias passzívok jönnek be!
9/14 anonim válasza:
Én a borostás rövidhaju férfias pasikat kedvelem.átlagos testalkattal,nem kell hogy kigyúrt legyen.de a pasi az legyen pasi,ha passzív akkor is.
10/14 anonim válasza:
Attól függ mennyire lányos. Ha nagyon, tehát teljesen úgy is viselkedik, sminkeli magát, illetve olykor úgy is öltözik, akkor az kevésbé jön be. De, ha úgy érzi jól magát, nem szólok bele. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!