Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív srácok! Mekkora nektek az ideális pénisz méret?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel, hogy nektek mekkora az a méret, ami legalább kell, hogy élvezni tudjátok, illetve mekkora az, ami már nagyon nagy és kellemetlen? Illetve mi a jobb, a vékony vagy a vastagabb?okt. 20. 00:01
11/23 anonim válasza:
Az 1-es vagyok
Miért lett lepontozva a válaszom? Aki lepontozott az mondja már meg miért nem volt szerinte hasznos a kommentem. Ha nem mondja meg akkor nem fogom tudni mi volt a hibám.
12/23 anonim válasza:
#11: azert, mert gyakorin nem szamitasz igazi passzivnak, ha nem 20+ brácsáért vagy oda. Ez itt a minimum, igy lepontoztak.
Agyfsz, de ilyenek 🤯
13/23 anonim válasza:
12, én nagyot keresek és le lettem pontozva, meg úgy látom más is. Itt pont hogy akkor pontoznak le ha te az átlagon kívül keresel, mert fáj az egójuknak :D
14/23 anonim válasza:
#13: akkor maradjunk abbank, hogy a ket fel egymast pontozza le ezek szerint 🤔😂 en nem nyomtam senkire semmit, mert mindkettot megertem: oralra jo a nagy, analban nekem nem, igy ez 50-50% 😂
15/23 anonim válasza:
Akkor majd megpróbálok ehhez is hozzászokni...
A 11-es vagyok.
16/23 A kérdező kommentje:
Nem akartam háborút kirobbantani xddd
Nekem a legnagyobb 23 centis volt, tudom, a 15 centiset is élvezem, a barátomnak 20 centis van, azt élvezem a legjobban, csak érdekelt kinek-mi jön be
okt. 21. 13:28
17/23 anonim válasza:
Bi vagyok, de minél vastagabb annál jobban élvezném, ugyanis sajnos csak magammal szoktam játszani. De az öklöm felmegy. 😉 Szo_pásnál inkább hosszú legyen, hogy a torkomon lemenjen
18/23 A kérdező kommentje:
#17 én is így vagyok, mondjuk én az anált szeretem mindenek felett, orált nem annyira. A pasimnak szerencsére nagyon vastag farka van és imádom, ahogy feszít
okt. 23. 11:32
19/23 anonim válasza:
Haverom 18cm-s és elég vastag farka bele fért a fenekembe. Az elején nem volt annyira kellemes, de amikor már meg lett szokva, akkor teljesen jó. Én szeretem. 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!