Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív srácok! Mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív srácok! Mekkora nektek az ideális pénisz méret?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel, hogy nektek mekkora az a méret, ami legalább kell, hogy élvezni tudjátok, illetve mekkora az, ami már nagyon nagy és kellemetlen? Illetve mi a jobb, a vékony vagy a vastagabb?
okt. 20. 00:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Számomra ha eléri a 13 cm-t akkor az már tökéletes. A vékonyat preferálom mert így is sokkal szűkebb és nehezebben tágulóbb vagyok mint az átlag.
okt. 20. 03:07
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
17cm ig jöhet keményen, vastag lehet,de hosszabb inkább ne
okt. 20. 05:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha 16 cm és jó vaskos vagy vastag az nekem már jó.

Az elején óvatos legyen a partner de utána lehet keményen is.

okt. 20. 06:49
 4/23 anonim ***** válasza:
58%
Legalább 20cm legyen, lehetőleg vastag is. Ehhez vagyok szokva, kisebbet sose élveztem
okt. 20. 07:04
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan, hogy "abszolút értelemben ideális" farok...:D Látványra lehet, hogy könnyebb ilyet "definiálni", de "befogadásra" mindenkinek más a kellemes, ahogy írták is előttem...Nekem személy szerint az arányos 17-18/3-4 cm jön be.
okt. 20. 07:56
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
15-17
okt. 20. 09:13
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D
okt. 20. 09:58
 8/23 anonim ***** válasza:
57%
18-23 cm az jó, a nagyobb már fáj. Kisebb meg ehh…
okt. 20. 13:58
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
14-5 centitől felfele már nekem jó. Amúgy inkább a hosszút bírom, nem a vastagat. (Legnagyobb egy 23/5-ös volt, adta is nekem rendesen a srác. :))
okt. 20. 18:32
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
A vastagság inkább a mérvadó mint a hossz, az sem teljesen ad képet, mert nem pontos henger alakú, kb 3-5 cm között bármi jó, hosszra meg szintén elég, hogy elérje a férfi G pontot, ami a prosztata és amit amugy ujal is el lehet érni, szóval 10cm is elég lehet :)
okt. 20. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!