Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen és hogyan jöttetek rá hogy a férfiakat (is) szeretitek?
Privát kérdésre a válasz:
Amikor a középiskolai felvételi vizsgán voltam, akkor éppen jött be a folyosón keresztül a tornaterem öltözője felé a félmeztelen fiúcsoport. Akkor a látványtól teljesen megszédültem és kb. akkor megértettem, hogy az ilyesmire értik azt, hogy "szexuális vonzódás". Persze már alapiskolában is éreztem vonzalmat némelyik fiú osztálytársam iránt, de akkor még nem gondoltam volna, hogy ennyire komoly a helyzet.
Ez több mint 35 éve történt, amikor a homoszexualitás témája olyan tabunak számított, hogy csak a legdurvább viccekben említették, mint valami szélsőségesen beteges dolgot.
Egyébként ha ennyire érdekel ez, vagy kell a közvéleménykutatásodhoz akkor ajánlom figyelmedbe az alábbiakat is. Rengetegen megosztották már a tapasztalataikat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=j%C3%B6ttet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!