Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mertek ismerkedni személyesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mertek ismerkedni személyesen pl buszon?

Figyelt kérdés
Ma a megálló a nézett egy srác majd én is aztán ennyi. De a fene tudja akart-e valamit. Sose tudom az ilyen esetekben…
okt. 13. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Ott is adódhat lehetőség beszélgetésre, de nyílván nem azzal kell kezdeni, hogy "Szia van kedved ismerkedni?" vagy "Szia,én meleg vagyok, te nem vagy az véletlenül".

Lehet nem akart semmit csak valamit nézett rajtad, az is lehet, hogy tetszettél neki, de nem akart megszólítani.

Megszólíthattad volna, hogy nem tudja-e hogy az 15:30-as busz elment-e már? Vagy nem tudja, hogy késni fog-e a busz, mert valakitől hallottad, hogy késni fog. Vagy nem tudja-e hogy az a busz megáll-e egy bizonyos megállóban,pl.a Pláza mellettiben? Stb,stb,stb.

És ebből már kerekedhetett volna egy beszélgetés, ha válaszolt megkérdezhetted volna, hogy ő is azt a buszt várja-e, mindig ezzel jár-e,hova utazik, dolgozni volt,tanulni volt, vásárolni volt stb.

okt. 13. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:
79%
Általában,a nacim nézik.Elég egy pillantás,biztos megszólítom.
okt. 16. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem én néztelek?
okt. 19. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!