Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a meztelen látványa volt rád a legnagyobb hatással, milyen körülmények között láttad?

15 voltam akikor először mentem kondi terembe nyáron, hogy elkezdjek gyúrni. Ott volt egy 17 éves fiú aki az öltözőben egy szál semmiben mondta, hogy nyugodtan vegyem le az alsó is mert itt tökk természetes. Szó se rőla tök zavarban voltam de végignéztem oda-vissza a pucér testét. Ma is eszembe jut.
A másik már jó pár évvel később. Másik kondiban elkezdtem spinning edzsére járni és egyik alkalom a srác (akkor 26 volt mert mondta) aki az edzést tartotta aznap már végzett és ő is jött tusolni. Szó szerit letépte magáról a ruhát és ott állt előttünk egy száll semmiben minden irányból gyönyörűen kidolgozott izmos test, szép húsi volt középütt. Mielötta zuhanyba ment forgott kettőt mind két irányban így 360 fokban láthattam minden. Siettem is, hogy az egyik szemközti zuhany az enyém legyen de pehemre az ő fülkéjének még meg volt a függönye és be is húzta 😢 így a zuhanyzásáról lemaradtam.🙁🙁🙁
Ennek is már jó pár éve.

Osztálytarsam 7. osztályban.
Elkezdtünk egy meztelenkedő tapizást. Hónapokig beszéltünk ilyen dolgokról mire megtettük.
Az első alkalom látvány élménye felejthetetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!