Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a meztelen látványa volt rád a legnagyobb hatással, milyen körülmények között láttad?

10 éves lehettem kb. Korombeli unokatesomhoz átjártam játszani a szomszéd utcába.... Nyár volt, nyári szünet.
Az anyja egy igazi husi, (bbw), nagyseggű, nagy csöcsös molett duci nő. Sokszor bikiniben mászkált a lakásban, az udvaron, a kertben. Hatalmas mellei, rugóztak ha ment, a pina szőrök ki kanyarogva a fürdőruha bugyja szélén...
A csúcs az volt amikor egyszer meztelen láttam.
Szerintem állt a farkam, mint a gerenda....
Azt nem tudom, hogy azóta-e, de imádoma telt bbw nőket. Izgat.

Menő. Nagyon jól néz ki. De amúgy mond a kettő.
Esetleg neveket tudnál mondani? Keresnék még róluk képeket.

Egy haverom fürdőgatyája nagyon megtetszett rajta és érdeklődtem hol vette!
Erre lekapta magáról,hogy próbáljam fel és hoz nekem !
Tükörsimára volt borotválva ,viszont gyönyörű farka volt...

Érdekes, nekem az maradt meg a legjobban, akit nem meztelenül lattam, de ő jobban megragadt bennem, mint mások meztelenül.
Alsó gatyában lattam, tábori zuhanyzoban, éppen lehajolt nekem háttal aztán megfordult. Meg nedves volt a teste és rátapadt a testére. Csak utána tetszett meg nekem nagyon, és elkezdtem vonzódni hozza. Nagyon tetszett a teste, teljesen ki volt (és van) gyúrva, azóta is navyon sokat fantáziálok arról hogy együtt vagyok vele. És nem csak a szexrol.

13-14 éves lehettem.
Reggel nyitva volt a szüleim szoba ajtaja.Apám már elment dolgozni.Szóltam hogy anya anya,de nem szólt vissza.Beléptem a szobába.Anyám mélyen aludt,a hálóinge fel volt csúszva,nem volt rajta bugyi.Nem volt összezárva rendesen a lába.Gyorsan kimentem.Szinte mindenem remegett.Akkor láttam először női nemi szervet.32f.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!