Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejött nektek melegek a Heartstopper új évada?
Engem spec. nagyon felhúzott...
SPOILER
Charlie anorexiája körüli szenvedés is valami szánalmas volt. A szülei előtt melegségét vállaló, pasival rendelkező srác nem mer beszélni a gondjairól a szüleivel.. Teljesen gáz, élettelen storyline..
8 hónapja együtt vannak és még nem volt sex.. Hát ez is, Nick egy izomisten álompasi, 15 évesen attól elmentem volna, ha hozzám ér.. Biztos megőrültem volna, ha nem lehet bennem és tuti nem csak smaciztam volna vele..
Kb. az LGBTQIA+ minden betűjére találtak ki szereplőt, rém idegesítő volt, mikor a csaj mondja, hogy jajj "most kipróbálom a semleges névmásokat", hát cringe level 10000 volt nekem..
Idegesítő, felesleges előzékenység, udvariaskodás, "bocsáss meg, de fontos vagy", "te bocsáss meg, az én hibám", "jajj nem az enyém.." "szeretlek stb.." boah
Pozitívum a transzi rádiósinterjúja volt, legalább volt ennyi a készítőkben, hogy bevállalták, hogy nem csak egy szemlélettel "kell" látni ezt a transzos dolgot.
11-es
Vannak heterók akik nem akarnak gyereket. Úgyhogy a heteróság nem garancia arra, hogy lesznek unokák. Gondolom valamiért azt könnyebben fogadta volna el. Kérdés, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!