Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves Férfiak! Nagyon gáz az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Férfiak! Nagyon gáz az ha melegítőben mentem randizni? Lehet hogy ezért nem keres? 25F

Figyelt kérdés

A tegnapi napon randiztam egy férfival. A randi egy kávézóban zajlott.

Sajnos a ruhatáram 80%a melegítőből áll,ezekben érzem jól magam Van egy pár elegáns darab is de azokat álltalában ünnepségre veszem fel.

Ígyhát melegítőbe mentem a randira is. Előszőr elég furcsàn végigmért de èn úgy ítéltem meg hogy egész kellemesen elbeszélgettünk és a abban maradtunk hogy majd másnap (azaz ma) írunk egymásnak.

Viszont sajnos Ő egészen mostanáig sem keresett én pedig sajnos nem vagyok egy kezdeményezős fajta.

Lehet hogy mégis a melegítő lenne az oka? Sajnos másra egyáltalán nem tudok gondolni. Vagy írjak rá hogy mi történt esetleg mégsem érezte jól magát stb?

Tanácstalan vagyok,válaszokat megköszönöm

okt. 4. 19:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
34%

Én randin is azt várom el, hogy a másik fél önmagát adja úgyhogy szerintem mind1, hogy mibe mész.

Melegítőt is lehet igényesen hordani és a legtöbb elég férfiasan néz ki…

okt. 5. 08:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azert attol is fugg hova mentek. Ha mondjuk egy etteremben talalkoznek valakivel akkor en is vegigmernem, ha elmentetek setalni valahova akkor teljesen okes.
okt. 5. 10:28
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

Fontos az első benyomás és megjelenés.

Nincs egy farmered és egy inget?

Vagy abban már veszengesz?

okt. 5. 11:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj... Én tényleg rühellem a minimális kiöltözést is, komolyan, irgalmatlanul utálom, de melegítőben nem megyek randira. A randin való megjelenés rámutat arra, mi várható el, ha esetleg komolyabbra fordul a dolog. Egyáltalán nem kell egy randira kicsípni magad, én mindig az egyszerű megoldásokat keresem: egy normálisan kivasalt, nem lezabált, tiszta ing, egy farmer meg ha vállalhatatlan már a cipőm, akkor letakarítom.

De persze ez is helyzetfüggő, ha elhív egy nívós étterembe, színházba, akkor alap, hogy kiöltözöm. Erre van egy sablonom, eddig mindenhová bevált.

- fekete öltöny;

- fekete, cipész által készített cipő;

- vörös nyakkendő dupla Windsor csomóval.

Illetve van még egy ezüstből készült, monogrammal ellátott cigarettatárcám, hozzá pedig egyik oldalán monogrammal ellátott, másik oldalán faberakásos benzines öngyújtóm.

okt. 6. 00:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem izgat a melegítő.
okt. 6. 17:59
 16/19 budaiz ***** válasza:
33%

A melegitőt ma már alkalomtól függetlenül használják. Sajnos.

Igénytelen megjelenés alapja.

Ahogy itt olvasható a többség ezt fogadja el.

okt. 7. 09:33
 17/19 frot ***** válasza:
Egy randin kávézóban melegítőben engem is zavarna, viszont négy fal között kifejezetten izgató lehet, akár "játszadozni" is benne. :)
okt. 13. 20:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze, nem a haveroddal mentél bandázni, hanem randevút beszéltél meg egy számodra fontos személlyel.
okt. 19. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez volt az oka. Nálam legalábbis ezen nem múlna semmi. Remélem, azóta jobban vagy.
okt. 26. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!