Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Férfiak! Nagyon gáz az ha melegítőben mentem randizni? Lehet hogy ezért nem keres? 25F
A tegnapi napon randiztam egy férfival. A randi egy kávézóban zajlott.
Sajnos a ruhatáram 80%a melegítőből áll,ezekben érzem jól magam Van egy pár elegáns darab is de azokat álltalában ünnepségre veszem fel.
Ígyhát melegítőbe mentem a randira is. Előszőr elég furcsàn végigmért de èn úgy ítéltem meg hogy egész kellemesen elbeszélgettünk és a abban maradtunk hogy majd másnap (azaz ma) írunk egymásnak.
Viszont sajnos Ő egészen mostanáig sem keresett én pedig sajnos nem vagyok egy kezdeményezős fajta.
Lehet hogy mégis a melegítő lenne az oka? Sajnos másra egyáltalán nem tudok gondolni. Vagy írjak rá hogy mi történt esetleg mégsem érezte jól magát stb?
Tanácstalan vagyok,válaszokat megköszönöm
Én randin is azt várom el, hogy a másik fél önmagát adja úgyhogy szerintem mind1, hogy mibe mész.
Melegítőt is lehet igényesen hordani és a legtöbb elég férfiasan néz ki…
Fontos az első benyomás és megjelenés.
Nincs egy farmered és egy inget?
Vagy abban már veszengesz?
Hát figyelj... Én tényleg rühellem a minimális kiöltözést is, komolyan, irgalmatlanul utálom, de melegítőben nem megyek randira. A randin való megjelenés rámutat arra, mi várható el, ha esetleg komolyabbra fordul a dolog. Egyáltalán nem kell egy randira kicsípni magad, én mindig az egyszerű megoldásokat keresem: egy normálisan kivasalt, nem lezabált, tiszta ing, egy farmer meg ha vállalhatatlan már a cipőm, akkor letakarítom.
De persze ez is helyzetfüggő, ha elhív egy nívós étterembe, színházba, akkor alap, hogy kiöltözöm. Erre van egy sablonom, eddig mindenhová bevált.
- fekete öltöny;
- fekete, cipész által készített cipő;
- vörös nyakkendő dupla Windsor csomóval.
Illetve van még egy ezüstből készült, monogrammal ellátott cigarettatárcám, hozzá pedig egyik oldalán monogrammal ellátott, másik oldalán faberakásos benzines öngyújtóm.
A melegitőt ma már alkalomtól függetlenül használják. Sajnos.
Igénytelen megjelenés alapja.
Ahogy itt olvasható a többség ezt fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!