Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki olyan köztetek, aki csak enyhén vonzódik a férfiakhoz, nagyon ritka esetben, pl. 20 férfiból 1 ha felizgatja, több nem?
És emiatt nehéz a partnerkeresés...
A nőket pedig esetleg már dobta.
Meleg férfi vagyok, de én afelől közelítek meg valakit,hogy milyen ember és milyen a lelke. Sokat érnék egy szuper pasival,ha belül üres vagy rothadt.
Nálam ezért nehéz a párkeresés, mert nem a testiség az elsődleges.
36 vagyok, biszex. Viszont nem vonzódom a férfiakhoz. Talán abban az esetben ha nagyon lányos, testileg, öltözékre stb. Akkor isnkább a farkam áll fel mert felizgatott. De amúgy a fiatalos twink sracok vagy femboyok. De vonzódni csak a csajokhoz tudok.
Szexuálisan szopatni és dugni szivesen vagyok fiuval, de a csajok a fő szempont.
3
Szerintem akkor könnyebb neked, mert azért rendes embert viszonylag könnyebb találni, mint jó testűt vagy rendes jó testűt.
7
Itt most csak az érdekelt, hogy kinek nehéz még találni megfelelőt, mert ritka dolog iránt vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!