Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg párok, tipikusan mik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg párok, tipikusan mik azok a dolgok, amik miatt össze szoktatok veszni a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ezeket hogy oldjátok meg, van sértődés belőle? Sajnos gyakran hiszem azt, hogy bár mindent megteszek a páromért, neki az nem jó, s ezeken napokat tudok agyalni.

szept. 30. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból írom Neked, hogy két párom volt a négyből,akikért mindent megtettem, talán sokkal többet mint kellett volna és amit érdemeltek volna.

Ennek ellenére egy idő után természetesnek vették, sőt...De hiába volt meg a figyelmesség,a kedvesség és sok önfeláldozás részemről, mind a kettő úgy lelépett , amikor jött egy harmadik mint a sicc. Pedig mind a ketten elismerték, hogy mindent megkaptak és mégis...

Veszekedések apró dolgokon voltak, nagy csetepaté sosem.

szept. 30. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges agyalni rajta

Semmi se jó nekik

Kizárólag akkor jó minden ha bunkó vagy hozzá, és lábtörlönek használod.

Az lenne egy másik kérdés hogy miért!?

szept. 30. 14:16
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

A 2-es nyersen leírta , de igaza van. Egyre több helyről hallom ezt,hogy ezt a bánásmódot, viselkedést díjazzák és tetszik sok melegnek.Szexben is, lelkileg is, kapcsolatban is.

A "miért " -re lehetne mit válaszolni, de ....

szept. 30. 16:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A teregetésen és a vasaláson csak.

Mert egy száras alsó kevésbé szárad hosszában kiterítve, mint keresztbe.

A vasalásnál annyi, hogy nem voltam hajlandó egy másfél kilóval nehezebb fröcskölős vasalót használni, de nem ezek miatt vált el az utunk.

okt. 1. 11:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi miatt akkor?
okt. 1. 12:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem jut egymásra idő, általábna nagy anyagi különbségek és életkor miatt: az egyik félnek többet be kell vállalnia hogy azt a szintet elérje ami a másiknak (általában idősebbnek) van.

Ugyanígy nagyon tipikus a család, valakinek nagyon elfogadó és van családja valakinek meg szinte senkije sincs ez is egy teher, viszont ezen talán könnyebb túllépni.

Ami igazán széttaszít két felet az az egymás meg nem értése, el nem fogadása, nem figyelés a másikra, nem jut idő a másikra, egymás lenézése, alázása, vélemény figyelmen kívül vétele, kompromisszumképesség hiánya, bunkózás, paraszt szokások, igénytelenség, ápolatlanság, mindig mindent egyvalaki szervez / fizet.

Szándékosan nem a megcsalással, hármasozással akkartam kezdeni.

okt. 3. 20:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Sajnos ebből nagyon sok előfordul nálunk. De szerencsére nem olyan pár vagyunk, akik egy összekapás után szakítanak is.
okt. 3. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Huh, ezek a kommentek csak megerősítettek, hogy jobb is, hogy nincs kapcsolatom.

Nem sokról maradok le.

okt. 4. 06:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Részben egyetértek Veled, kedves 8-as, de azért ne hidd, hogy az egyedüllét olyan szuper, még ha vannak is gondok egy kapcsolatban.

Főleg a több éve tartó egyedüllét.

okt. 4. 06:25
 10/10 anonim ***** válasza:

5-ös: Elköltöztünk egy másik országba, "egyre több időt kellett a kollégáival töltenie", pedig nem nagyon bratyizott senkivel a kapcsolatunk első hét évében_ mint utóbb kiderült, felszedett egy pasit ott, én meg végül hazajöttem.

8-as: lehet, hogy így gondolod, nekem volt azóta két hosszabb kapcsolatom (2-2 éves). Pár éve egyedül vagyok, nagyjából a covid óta, s egyre rosszabbul viselem az egyedüllétet, egyre nehezebben veszem a mindennapi akadályokat is egyedül. Lehet, hogy eddig nem volt társad, párod, de azért nagyon jó érzés este úgy ágyba bújni, hogy tudod, olyasvalaki mellett ébredsz fel, akit szeretsz és aki viszontszeret. Tovább nem írom...

okt. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!