Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi játszódik le a fejetekben mikor beleélveztek a párotokba?
Figyelt kérdés
Mire gondoltok olyankor?szept. 29. 21:44
2/10 anonim válasza:
Hogy Ő az enyém. És hogy milyen jó érzés lehet neki is ahogy hallja a nyőgésemet. Meg gondolom érzi ahogy beleélvezek. De elsősorban a saját élvezésem ami fontos ilyenkor.
31/aktív
3/10 anonim válasza:
2. De azért remélem fontos a párod élvezete is!
5/10 anonim válasza:
Nagyon semmire, az orgazmusomra figyelek, hogy minél jobb legyen.
6/10 anonim válasza:
Napoléonra, ahogy bevette Szent Ilonát. :-D
Elég hülye kérdés, mire gondolhatnék? A társamra, természetesen, meg saját magamra, hogy jó volt.
8/10 anonim válasza:
1: Te bölcsészeti, vagy katonai területen vagy?
9/10 anonim válasza:
Aktívként a világon a legjobb dolog szerintem, amikor szex végén beleélvezel a párod seggébe. Kicsi nyálas megfogalmazás, de tényleg ez a tökéletes beteljesülés, ezáltal váltok teljesen eggyé, és a többi. De amúgy ezzel a passzívok is így vannak tudtommal. Legalábbis akikkel eddig csináltam, és akiket kérdeztem, gyakorlatilag mind azt mondták, hogy számukra legalább olyan fontos, mint nekünk, meg hogy az együttlét konkrétan legjobb része.
10/10 anonim válasza:
A 9-es olyan szépen leírta, amire nem volt türelmem pár napja.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!