Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ok fiúnak miért oké az hogy orálisan elégít ki egy férfit, de a csók meg már tabu?
Figyelt kérdés
szept. 29. 13:59
1/8 anonim válasza:
A csókhoz érzelmek társulnak fejben, az meg sok meleg/bi pasinál kizárt.
2/8 anonim válasza:
Mert nem tudnak csókolózni. Vagy mert nem szeretik utána megcsókolni.
Általában ez a két opció van.
Nekem a volt állandó partnerem volt előbbi és bár ne akartam volna csókot. Nagyon rossz volt.
3/8 anonim válasza:
Én nős, bí tapasztalataim ezt.
Le akartak szopni és más semmit.
Mert az számukra már érzelmi kötődést jelentett volna.
Így lehet nem is érzik megcsalásnak amit csinálnak.
4/8 anonim válasza:
Pedig a csók csodálatos dolog,de ehhez két olyan ember kell,akik egyrészt az érzelmeket is értékelik, másrészt pedig tudnak csókolózni :)
A kettő sajnos ritkán jár együtt :/
6/8 anonim válasza:
Van hogy valaki arra jó hogy leszopjon de nem akarom hogy megcsókoljon…
7/8 anonim válasza:
Én biszex férfi vagyok, a férfiaknak csak a lelkivilága érdekel és a testén szinte csak a farka, esetleg még a feneke. Ráadásul a csók inkább érzelmi jellegű. Tehát nem csókolózom férfival. Romantika inkább csak nőnemű felé alakul ki részemről.
8/8 anonim válasza:
A csók intimebb mint az oral szex szerintem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!