Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiúnak miért oké az hogy orálisan elégít ki egy férfit, de a csók meg már tabu?
Én ilyen vagyok, és pontosan úgy van ahogy írják. Biszex vagyok, de férfi felé nem érzek semmilyen romantikus érzelmet a szex viszont izgat.
Nekem a csók az egy intim, közvetlen kifejezése a szerelmemnek, a szex, főleg a keményebb szex pedig csak hús a hússal élvezet.
Ha tetszel leszopathatsz öklendezésig, de ha megcsókolsz akkor legfeljebb szimpátiából és kedvességből viszonzom, magamba azt érzem közben hogy ez nem helyes. 🙂
Ezt én sem értettem sosem, szerintem bekapni valakinek az komolyabb dolog mint megcsókolni, vagy mondhatnám úgy is, hogy ha már valakinek AZT a számba veszem, akkor a szája ellen biztos nem lesz kifogásom.
Azt pedig megint csak nem értem, miért kötik a feltétlen érzelemhez a csókot. Természetesen nekem is teljesen más csókolni valakit akit szeretek, és más csak élvezetből a szex részeként. De attól még az utóbbi is nagyon kellemes tud lenni és izgató, akkor is, ha nincs mellé érzelmi töltet. (persze az első verzió a tökéletes)
Mert az orál csak szex.
A csók meg érzelem, /szerelem/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!