Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előfordult már, hogy sírva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már, hogy sírva könyörögtél valakinek (partnered, párod, ismeretlen), hogy dugjon meg? Mi váltotta ki?

Figyelt kérdés
Kategória
szept. 28. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Sírva nem, de olyan volt hogy már kérleltem mert annyira fel voltam izgulva
szept. 28. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Ha ide jutnák, hogy sírnom kellene, hogy megdugjanak. Hagynám a fenébe

Elmennék egy fizetős pasashoz. Befizetném magam 2 órára

szept. 28. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Hát én már kivagyok egy kicsit éhezve. De szerintem nem sírnék senkinek. Hanem megvárnám, higy valakivel összejöjjön és megdugjon.
szept. 28. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
38%
Nekem volt egy csávó akit egyszer megdugtam. Pedig csak orálról volt szó. De nagyon akarta megtettem. Onnan minden alkalommal kb csak ezt akarta és mivel én döntök nem dugtam meg. Mondtam ha majd 3 talin leszop akkor megdugom. Vicces volt, hogy BÁRMIT kértem megtette csak dugjam. 4 éve megvan a szexhaverság és még mindig az van, hogy eljön 3x is leszopni csak dugjam meg a 4. talin.
szept. 29. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Normális körülmények között a párunknak nem kell sírva könyörögni.
szept. 29. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!